【解散迷達! 人人有責!】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCCXXXI

1001 回覆
22 Like 8 Dislike
你算理性。
一線球員係唔需要人激活的……
派狗就係假一線囉, 呃撚晒我哋
咁牙達都幾高效 創造咁少機會都贏到段時間
比隊波創造力更加高仲得了
大家所講贏完波縮 某程度就係中場出事
3中中場個connections 可以差到咁

原因可能係
1.默契未足 成日換人
2.奧狗單薄 唔能夠俾完波走位
3.派狗斷波

基本上3個中場彈兩腳波撕破壓迫係連澳職都輕易做到既野
我唔明點解我地條中場可以咁廢
依家咁嘅處境,可以有一線球員嘅方法:
1. 青訓
2. 屎忽撞棍買中
3樣都有
上場first half就埃
奧哥太易撞散 對住對面隻死黑鬼完全無啖好食
中場同上季後防一樣 未夾到一個佢想要既組合
其實真係一個課題要處理。
買比素馬解決佢
又非洲佬
呢個唔係要坐監咩
有錢人係唔會坐的
獌狗入黎同大家say個hi
跪安完就好退下喇
係,拉。
今季對頭十剩係贏過維拉同熱刺
Yes sir 祝你反達成功
修咸頓兩位門將阿歷斯麥卡菲與費沙科士打都在養傷,隊內只剩經驗一般的哈利路易斯一位門將,因此找來卡巴利路。如無意外,周六作客阿仙奴時,這位阿根廷門將會正選把關。
我覺得奧哥應該係可以變好用既
但大前提係前面個前鋒一定要係超強
要係吸引到防守球員既先得
派狗罪魁禍首, 因為佢呃咗達
我諗係因為隊波進攻果陣啲傳波係有公式
指定左要咁樣傳 a比b b比c
上面張passmap都解釋左
成場overload右路 富 奧 saka 三個係到瘋狂駁腳
唯一機會就係叫saka去1挑3 搞到成日無攻勢

拿卡同巴丁企個位接近左中場咁濟 但係T3同巴丁/拿卡又唔會駁腳架喎
淨係沙->T3 T3出波 咁要佢地企係左中場做乜

搞到巴丁同拿卡有攻勢先跑入禁區 無攻勢又要跑返去左中場協防
長期咁用隊波會唔會唔關體能事

依加好似Y型進攻咁
有ESR就偏左 有奧就偏右
中間 攻中+前鋒成日長期無人
感覺而家奧哥似藍斯成日入攝
發現達淨係識overload其中一邊
初上任就overload左邊而家就右邊
但冨哥進攻又收入中間啲,其實同偏右嘅奧有啲重疊,仲要唔係好幫到Saka拉空
然後Saka其實又唔太啱踢右邊,因為死左邊係完全唔落底,反而佢踢左邊仲更加識扭落去或者cut in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞