【解散迷達! 人人有責!】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCCXXXI

1001 回覆
22 Like 8 Dislike
Grizeman
一早講咗個陣容深度唔夠
踢得好嗰期進攻都係靠晒ESR Saka
同埋防守成班都好fit
賽程一密,嗰兩件唔夠狀態,其他位仲要輪換
預咗踢返低一班波
只係兩場都先入一球更加希望越大失望越大
換唔換教練我始終覺得唔係最高priority
dressing room仲係服達就可以
呢件暗黑操作嚟,玩鳩巴狗。
得中場得天下 而家條中場10個有9個都On9既

得個沙卡叫做合格稱職 但大家深知要去返頂級唔可以以佢做主力

拖狗 埃及 叔狗 張伯斯 呢啲全部唔好留戀

仲有奧狗都唔似踢得起正選 搵個人頂頂佢個位好啲

尤其路維仔好似慣咗踢邊
呢個我黎 我玩pf成日call ball射3分然後唔入
勁既球隊有勁既防中
車狗有舒服/簡迪
鏝有洛迪
猁有法賓奴
可以拎到個波壓到黎踢
我地中場好似無呢個人
我以前下下tough shot 之前屌我不良投籃選擇
真正體係球員
派狗好似啲重度拎住個波比人steal完入埋樽
嚟緊幫4場不勝既修狗起機
見到咁多人怒吊達叔,我又真係登佢有啲唔抵
我覺得達叔佢都叫盡咗力,係呢個陣容上面叫做合格啦,反而最大問題真係條鋒線個幾條蛋捲。

15場英超,入得18個波,
剩計前面3個買入價最貴既
奧巴4個
拿卡1個
比比0個
我覺得呢3條垃圾咁既狀態同能力先係次次入埋都唔夠輸既原因之一

有睇上季同今季,成個後半場分工明顯清晰左,尤其係一對新入既左右閘,真係交足功課。中後場交由一班平均唔夠25歲既新仔去踢,有咁既表現達叔都算無入錯貨。亦都睇得岀佢有俾過心機去摩合呢班人。

問題就係個幾個前鋒,落到場唔好話射個門,根本就成場隱形,拿卡 就最鐘意番去中場拎波,有波就一腳大大力射上天,美羊就長期貼住左邊搵食,速度無哂都算,仲要點樣好既chance都可以miss🤢

至於比比,呢條垃圾打字評價都浪費時間

唯一可以期待既係冬窗可以清到已上2-3人,搵d可以係英超自己一個就對龍門做到威脅既人。

轉寄,邊個手足打?
下體個體系而家都散
西甲都柒柒地 唔再係挑戰冠軍
開始連中下遊都迫和甚至贏到佢
正路黎講早幾季係得三隊踢西超
今季真馬贏硬西甲
我黎。
本身就預派狗做 但我睇嚟佢都係蚊水啲

希望佢入牛蛙幫拖 意大利佬之前話我地仲有興趣

我成日睇佢 今年勁返 無輪咩位都好都控波位帶到波 唔拖泥帶水 應俾就俾

有時後上入禁區又得
Amn有冇潛力做到
唔會掛 修狗龍門都冇埋 呢場贏唔到真係正式反達
今季無太show off自己 肯比波 無過份上腳
一扭就過 大進步。
肯聽教就勁 佢訪問都謙虛 唔知會唔會成就>朗拿度
要睇之後造化
比比好慘
冇。
贏硬啦 隻黑柒起哂機 仲要其他西甲對手都唔勁
你之前咪講左重點
係勁既球員點解要搵人激活佢……
派狗越踢越鳩 係有啲帶生個波睇下
但而家成日比人撞甩/偷波 55波有時又拍輸
係咪食太多營多。
講得好!
雲尼素素 華荷域 都勁過下欄特 2021唔好再信德甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞