磁力共振搵邊間好

150 回覆
5 Like 1 Dislike
想問下,有啲有埋片,有啲無片,咁其實有無分別架
照完腦個啲實體片,好似x ray咁
其實唔知你請咩,係中間睇到?側面化開既意思?
類似
而家打唔開左眼

我右邊身都有問題,郁得慢
我之前有個同事類似咁但佢係左眼睇嘢斜咗 之後去瑪麗醫院照幾個主管幫佢開file睇咩原因
有啲話照完有實體片(好似x光個啲片一張張咁,)有啲就話無,其實有無片俾我攞走,有無影響架?
有啲話照完有實體片(好似x光個啲片一張張咁,)有啲就話無,其實有無片俾我攞走,有無影響架?
正常都有哂架有埋碟
我覺得冇咩影響 啲醫生都係睇部電腦
正常應該有本野將啲相縮細印晒入去另加dvd,冇嗰本野都ok, 因為醫生都係睇隻DVD
問左幾間,有啲話無片,但有書仔,有啲就話有晒,所以有啲confuse
問左幾間,有啲話無片,但有書仔,有啲就話有晒,所以有啲confuse

排定政府醫院先,再排盲人輔導會,多兩手準備。
真係要2揀1,有片又好過有書仔,你問我,醫生慣碌片睇,你今日好confirm mri 期勒
本身8/12約左卓智IRad(雅蘭中心12樓),而家永康話9/12,13/12都有期,博思就要1月份,永健9/12,銅鑼灣磁力共振中心都有期,唉!點揀呀
#97性鬥士Lace

• 3m

本身8/12約左卓智IRad(雅蘭中心12樓),而家永康話9/12,13/12都有期,博思就要1月份,永健9/12,銅鑼灣磁力共振中心都有期,唉!點揀
咩·3m
邊間快又有片咪邊間⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞