IOS/AN 天地劫(9) 無邪大波妹入坑好時機?

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
新手入坑 係咪等陣心願池應該揀抽冰璃同封寒月?
本身有咩角?
我建議 曹黎冰 3揀2
陣眼用住李逍遙先
啱啱玩 得隻劍平
有心玩建議去買個,太師小雪搭 曹沁/冰璃/黎幽其1,然後心願選另外2隻
見佢戰棋玩法幾有趣 咩價錢同埋係咪要買番新ser 另外太師小雪係邊隻
前幾日個巴打好似200蚊 1lv 帳號
不過心願池得1個星期咁短唔知有幾多抽
揀左老古 劍邪心願
中左老古 諗住轉去精選出隻補底 再返轉頭抽心願升星
今次黑仔 抽左60抽先補劍邪
鐵手88
補完隻紫楓之後就收工囉
手頭上差 黑龍 千秀 大師兄 工具人 無錯

total仲有260抽倒,上面啲角仲洗唔洗補?睇返巴哈第日打搭好似好多隻都好緊要,定放兩隻刷碎片好呢
pvp要放3隻坦 你應該升好左老古?
咁應該放古+女龍+黑龍/無錯
咁應該揀一隻黎心願
千秀大師兄呢d感覺都冇乜出色既地方
不如你post 個box嚟睇睇?

thx

古大哥有練但得三星 之前棄咗排淨係跑碎,所以練度差啲
我覺得唔洗補上面個4隻角啦
係我就會要古+寒月/夏侯儀 刷碎仲好

首先你一隻坦可以用都無 建議升古有暈打PVE/PVP都好有用
唔係課長的話可以到時升埋依依 之後再抽多隻女黑龍就可以夠3坦

寒月/夏侯儀出左神兵就變左OP角 寒月斷腿放風箏太師燒地板打九如塔

睇下其他人點睇

依依我都有升,咁就睇吓搏唔搏倒古同夏上埋4星先
古搭火夏,pvp pve雙強
可以抽1絕,pve 2隻都要5星,唔抽每日抽歪左就浪費
跟住留石抽黑龍女池
淨係搵到其中一隻
可能已經畀人買晒
無寒月無靈兒 心願係咪選寒月好啲?
麻煩晒
寒月點都要抽返隻,第日9如塔開咗佢神兵d電腦就罰企,你有太師或者夏侯更加好,罰企加燒
心願池好想抽爆劍邪同古佬,但要留石轉夏侯古佬補洞算
火夏同太師都有 心願仲有一個位選咩好
雷系我發覺好多都冇 洗唔洗補
見到個 小雪冰璃封鈴笙 夏侯儀 劍平 呢個得唔得

唔知賣幾錢,呢個網有雪曹冰封
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞