IOS/AN 天地劫(9) 無邪大波妹入坑好時機?

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
有冇虛損頭同減魔防身
拜月我就係用你一樣組合,打極差10%
新手想入坑係咪直接買個起手acc好過,首抽刷極都刷唔到
虛損頭就無 2隻法都係用單點頭
但係減魔防身有1個男主用 三師兄就用煉法黑鱗
目的都係諗住開波個王有2個debuff 咁黎幽暗之力被動輸出就會大D
一係你無減魔防身就2個都用煉法黑鱗 睇下刷唔刷到減魔防或減魔免傷

打法就係跟佢打
https://www.youtube.com/watch?v=QxWkbX-9q6M&t=88s
呀 仲有我男主係上下40 未滿
係 買個有曹沁 黎幽 冰璃 封媽就夠玩
有多D錢就可以買埋有小雪同埋太師嘅號
唔夠靈蘊石? 其實男主3線全練算係唔錯 雷系砍王
仲要唔洗刷碎升6星 打流火PVP到時又可以放落box到開陣
唔洗滿

開左上路,過左
我諗5%應該冇咁大影響,應該係暴擊次數多,黎幽男主差唔多全暴擊
同埋得1個練法黑鱗同減物防,咁啱又roll 中減法防
同埋我3線全開係因為一開始唔知聽咩毛講拎蜘蛛練左下路

收工
等埋逍遙六星 星期日試下上唔上巔峰

諗住玩葬陣 逍遙 無邪 黎幽 曹沁 加 封媽

玩太師小雪陣真係會打到天荒地老
個個都練度都咁過嘅
勁到
今季黎幽上左6星 有埋防封手
打流火輕鬆左好多
上季打左30幾場先上到金一
今季打左十幾場就金一
呢度仲有玩既多數都老屎忽

全自選ALLIN羅鬼 終於有粒高暴高物攻
開服0課其實都過到
冰曹6星第1關2回殺
黎幽6星 男主5星 璇雞4星拜月3回殺

我仲要暴擊手,虛損頭,降法防身都冇
冰曹黎都6星三路我都2回唔到第一關 有無教學
https://youtu.be/WgMXmDdOC74
其實有好多組合
冰曹逍就一定要
跟住可以無邪,靈兒,寒月,封媽 4選2, 有人上大師兄都得添
逍洗唔洗6星
3星都得
係要佢車2個人上去打姐
太師 曹沁 黎幽 封媽 冰璃 $280抵唔抵買
利申 新手想入坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞