IOS/AN 天地劫(9) 無邪大波妹入坑好時機?

1001 回覆
2 Like 17 Dislike
曹6星 係為左+攻+暴 pve分別唔大
冰璃一定係優先

我發現我隻6星黎幽戰力仲低過5星無邪
得4690,同人地6星差成千
魂石19%攻 10傷 應該都唔太差呀
5內未滿?
係wor, on9左原來下路未點滿
我一直以為全滿
20位階卡25位階關
你地會唔會抽up池補碎片

1月20日關機維護公告
尊敬的少俠,
  為了給您帶來更好的遊戲體驗,《天地劫》將於2022年1月20日06:00~08:00進行例行關機維護。維護期間,您將無法登入遊戲,請各位少俠提前安排好自己的遊戲時間,避免產生不必要的損失。

【維護獎勵】
魂光*30,銅錢*5000

◎本週更新內容

夢回仙劍-首領挑戰開啟
刀劍輝映情難禁,恩怨糾纏嘆無份。千里煙波尋蹤影,神魔亂舞亂煙塵。
➤開啟時間:1月20日10:00-2月9日23:59
➤活動期間,通過挑戰首領獲得積分,贏限定頭像框「嫣然顧」、靈蘊石、禦·太玄石、魂光等豐厚獎勵。
新蝕之隙關卡-羅睺城篇開啟
千鈞砥發,故里幽都……肩懸三界前程運途,他們即將登臨羅睺幽城。
➤開啟時間:1月20日關機維護後
➤蝕之隙羅睺城篇「幽凜蒼寰」解鎖
永遠昏暗朦朧的紫渺幻霧和幽凜氣息……這是久違了的——羅睺城。創世的真相已昭然若揭,宿命的眾人,將如何打破千載的魔咒,直逼邪孽的中樞,捍衛三界的和平?

限定召喚-萬骨枯
➤活動時間:1月20日10:00-2月2日23:59
萬骨枯限定召喚開啟,絕品英靈曹沁、陰歙召喚機率提升。(更多英靈絕學介紹可前往遊戲內“資訊”查看)

全新限定外觀上架-小酌時
➤活動時間: 1月20日10:00 - 2月2日23:59
活動期間,全新限定外觀封寒月【小酌時】限時上架商城,請各位少俠千萬不要錯過哦!
※更新後將可在外觀商坊看到此外觀,但需要等1月20日10點才可購買,想購買的少俠們還請耐心等候!

舊域-浮屠城開啟
傳,此乃羅睺眷族與女媧眷族為戰時,羅睺一族建造的演兵場,而後消失萬年。此可記錄眾生搏命、地域之爭,從而構出塔內之景,入者如臨戰場,破陣方得出。又聞其有吸收天脈之能,令天象異變,於塔內構成複雜戰局……其既為羅睺遺跡,破陣其中,或可窺知羅睺眷族昔年往事……
➤開啟時間:1月20日10:00-2月23日23:59
➤活動期間,完成活動挑戰贏得兌換道具「諦聽鈴」可在「諦聽商坊」兌換石髓、類型自選魂匣、魂光等獎勵。

超值禮包上架
尚缺資源的少俠們有福了!
活動期間,禮包【太玄秘藏】、全新【福端通寶】、全新【盈魂溢靈盒】限時上架商店,詳細資訊如下:

“太玄秘藏”(限購1次)
--販售時間:1月20日10:00 – 1月26日23:59
--販售價格:490TWD(iOS& Google含稅價)、MyCard/450TWD
--禮包內容:購買後可獲得御·太玄石*50,蝕之晶*150、銅錢*20000。

全新“福端通寶”(限購1次)
--販售時間:1月20日10:00 – 2月2日23:59
--販售價格:190TWD(iOS& Google含稅價)、MyCard/300TWD (購買後郵件再贈送120蝕之晶)
--禮包內容:購買後可獲得銅錢*80000,魂光*200。

全新“盈魂溢靈盒”(限購1次)
--販售時間:1月20日10:00 – 2月2日23:59
--販售價格:870TWD(iOS& Google含稅價)、MyCard/1000TWD (購買後郵件再贈送210蝕之晶)
--禮包內容:購買後可獲得SSR魂石類型自選寶箱10,魂光500。

異常修復
1、修復蝕之隙關卡5-1於第一回合清除三隻怪就獲勝的異常問題。

更多精彩內容,歡迎少俠親自前往遊戲內體驗,祝大家有一段愉快的江湖之旅!
屌你老尾
曹沁池又係up池
係都唔出精選畀人補
叫我呢啲冇曹沁嘅人情何以堪
祝你好運巴打
唔會
個個咩貓活動用300晶值唔值得抽?
唔撚抽啦屌 上次抽到狐狸5星 0曹
https://youtu.be/HmmgRKOTIXk
呢個唔會乜鳩都叫你 抽爆買爆
見到靈兒走番黎回鍋 個幻鏡少左咁多青蘿教既 個個都係2萬戰力 打JJ咩
我自己微課覺得幾抵抽 李逍遙無啦啦就超越左養左好耐既5星冰戰力 300鑽跌一兩粒印計埋D垃雜野都圍番條數 出貓簽就賺左
狐狸有神兵後翻身 長遠計唔差
曹沁點都要有 點都抽一彩搏啦
再等又幾個月
流火金牌啲人好癲,個個都朝雲,五尊,封脈
Nill 講啲野先合理另一個睇攻略就算 叫人換五毒珠 痴撚線 連奶媽都話要5內全開加6星
之前賣過封脈禮包
5毒我有換,但冇用,純儲
我都係 見到絕飾諗都無諗就換左先 點知無用 碎片仲差3次先換完, d 石就放棄
黑起上嚟 除時成千石先換到1粒
10抽出兩簽試過 抽到保底又試過 佛系抽 夠石就推一口
啱呀,第時BP流火呢隻勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞