[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (111) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
Lowkey 琴晚 Val 有小小 GIDLE Soyeon feel
可能怕一下子foul到60都冇
小紅帽嘅佢其實幾charm
可能單飛之後仲未搵到方向

今年咁多indie band 浮面
會諗如果小紅帽嗰陣選擇捱多陣
可能今個月已經同ios 佢哋上star hall 而唔係viu

https://youtu.be/1oodj_O57kg
都少少似,
離題下 Soyeon 其實佢都係唱得, 曲詞編監都可以包辦晒, 宜家個團少咗一個成員都唔知點做落去

香港攪女團點都會參考日韓個邊, wing 話想10人以下 Twice就好好例子, 唱得跳得Rap得靚嘅唔同類型都有齊, 好現實咁講viu整女團紅到嘅話最後都係向廣告代言人發展
Kinki唔好啦 好唔掂喎
佢整個咁既頭我諗佢都想迎合人
但始終太細個,好多野未摸到適合既方法
希望黎緊佢可以搵到自己既魅力
佢着Freddie t-shirt對佢有少少期望
Soyeon 單飛 la, also wing 向廣告代言人發展 make sense, Viu e + 好似冇乜budget
過咗全盛時期
師兄揀既下弦好唔掂喎
掛住Deacon bb既bass

幾高質喎
有啲可惜,呢個item唔炒應該可以爆,但得趙展彤一個穩,但Carry唔哂,之後已經係Ariel,但都有少少炒

件事本身應該要好型,但班女台上都好似女有包袱,表現得唔夠自如,有啲唔敢型嘅感覺

可能係狗女一開口就炒,令到成班都稍稍怯咗,yoyo就真係個look 好正,期待佢爆發一次應該可以衝下人氣
好撚正,靚得嚟有性格有明星相,佢一出嚟呢個樣,而家應該已經係上弦啦
Val個Energy真係太負,同埋好重傷痕感

但實力真心強,同埋聲好有特色,佢適合單飛多
Deacon依首我一般,love song嚟講我最鐘意都係i was born to love you
條頭巾同跳舞似lokman
但佢個樣似Tiger多d
有冇人覺得咖喱有d Amy lo feel
真,厭世feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞