[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (111) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
佢上台件衫顯示唔到佢對波大
如果著格仔/間條
ariel 呢啲性格樣我like
啱啱翻睇A5首歌
成個item基本上係俾哂機會Val 同Ariel 個人表演
Carmina 同Yoyo 都叫有幾句powerful 少少(雖然炒咗)
Ashi 都算唱得剩係得兩句verse solo
CK 感覺喺首歌input 最多又係得兩句
始終16歲過多1-2年搵到自己style應該會靚到仆街
ashi冋狗女都好大機會foul
後生係咁,亦都係牙醫咁鍾意佢原因,人大左自自然然會走去改變自己迎合人
愈睇愈靚 唔俗氣
Kinki
佢肯打扮下瘦小小唔會差過ivy candy
最弊無taste
taste無得教
咪啦

入到團 會唔會拖埋條仔入後台
Val 每round都做Rap擔當

Keep呢個水準唔炒應該點輸都foul唔到佢
除非下回合比隊友投死

ashi太唔起眼,好易比人忽略,依組咁都贏到,證明對面都好屎下
寧願復活39歲都唔復活佢哋,我真係 DKLM
Sam露小小帶翻口罩/眼罩都贏啦
直接戴面具呀不如
taste嘅嘢 如果外在嘅有得執嘅 你睇AL造星時初期自己攪嗰啲造型 真係唔識欣賞 後來有styling team 加埋入Mirror後有sponsors 睇吓而家被吹奏到天下無敵咁型 如果內在嘅 就真係難攪啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞