[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (111) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
睇返尋日
A組Carmina ashi
連最強唱歌都咁唔穩真係可以拜拜
跳舞兩個好差
Val唱歌好似暫時60個入面最穩
把聲好入咪,下round實入到30
Ck所有野都好好
跳唱、台風、談吐 、寫作歌,就真係差個樣唔掂
成隊反而係最細既Ariel 表現得最好
Rap同埋有part solo跳舞呀好好睇
外型好有性格,雖然無趙rap得咁好
但如果女團要個rapper 做型格西面擔當
ariel一定好過val 同埋紋身師

另外唔知係排舞師定選手問題
幾個match b組啲舞都好似有特色啲咁
但A組好各自跳既感覺
特別尋日跳舞部分 b組出場果幾下好撚型

BtwB組item唔是我杯茶就唔評鳥
如果96強編佢同Alice鬥
可能2個都會多返人討論
都話Sica另自再組一團啦
佢上個show做到主角
出到嚟係咁嘅質素令人好失望
咁你個朋友都好高質
其實我覺得佢身型真係有少少怪 頭太大
自己出道啦 風格太獨特 其他團員跟唔到
阿祖就會唔,醫生應該可能
唔係話Tania同妹撞樣咩

Tania慘到fans page都冇
VAL係輸觀眾緣/性格同跳舞
組團真係未必啱

暫時睇落 感覺牙醫打開到Ariel個心 但打唔開VAL
正常,96 60強都流流地,tania完全冇印象,就算小組比賽認到身高,認唔到個樣
笑死
VAL成個人真係同女團完全格格不入
講樣同身材其實佢唔會差過day妹
但係day妹好清楚知道要做咩
上屆二汶同彭秀慧都會,今屆牙醫同阿祖就唔知
感覺太有自信,其實好多人就咁唱歌都好過搞咁多花臣
應該要心理醫生先幫到佢
首歌幾好聽 同好有意思,特別對D參賽者,都 好佩服佢哋辭工停學去追夢
成班女僕cafe fans、知咩料
牙彤個look 好girl crush

希望有適合既團可以入
實力係夠的

好難相像到佢經歷過幾多唔開心既嘢
又一件盲反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞