2021叱吒我最喜愛歌手討論 4

1001 回覆
27 Like 4 Dislike

我估啲Ian fans 應該會憎Anal 兒登
明明Ian 同姜濤頭2個出solo

點知依家搞成咁
話就話家謙chillclub贏過
但今次應該未必入到五強
啱呀
證明你唔識佢
人不可貌相
咁大個人 咪咁膚淺啦
另外
我想關心下Mike
我好鍾意佢首我不如

新人銅 穩唔穩?
一表人才/年青有為相對地係好過之前走音派同小諧星
但真係仲可以再好啲囉

我都好想佢可以再進步多啲快啲,唔好浪費佢嘅觀眾緣
始終成個樂壇係應該要越嚟越多唱得嘅 點都好過越嚟越少
純粹覺得少少浪費左機會

E先生個勢後繼唔到
以前個個望住葡萄佢做契仔
宜家咪等棄契感受下當年人哋嘅感受
陳蕾拎唔唔拎到都唔緊要
好開心佢fans base大左好多
亦多左人討論同聽陳蕾
呢樣先重要
Ian 係咪上年年尾一堆煲水緋聞同認咗同amy 拍拖後就一落千丈?
2020年我未留意鏡,但ian 上年由正式開始到男排女將都係緊守上弦2?
好穩 放心
對佢印象得爆炸頭
今年新人除左MC 兒登 曾比特之外仲有咩人爭
非鏡,但投咗jer
今年頭尾果兩首放咗入play list,其他男歌手聽完無咩特別喜好,包括其他上弦

舊年麻麻地Jer,投咗林家謙

BTW,女歌無喜好,組合投per se,當然,個人喜好la
係 好感動
直至大叔的愛前都係上弦2
男排女將個期應該仲係力捧嘅

之後真係唔覺佢有咩動靜
淨係知搞不懂個MV 頹到
見你地推得咁勁

有冇蕾Playlist望下想入門
應該都唔係 今年上半年都仲有資源 穩守上弦2
但E先生同大叔真係一野令AL Edan爆紅,自然想再棒埋,尤其係Edan新人年 資源無可厚非係多啲
但Ian死忠仲係好L多,起碼仲係上弦2/3
咪on9啦當年Twins紅遍東南亞呀, Mirror頂盡咪得香港紅
見佢會試《Master Class》呢啲新曲風
又會唱《孤獨病》、《Dear My Friend,》呢啲有意思嘅歌
係feel到姜濤係有心喺音樂到嘅
肥仔 Manson…佢兩個真係好可惜
仲有比兒登唱得更得人驚嘅Ansonbean
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞