2021叱吒我最喜愛歌手討論 4

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
新人金 最歌 最男 最組 組銀 組歌十大

歷史最佳新人王
連九展都未開到同我講人氣真係笑撚死
black mirror夠唔夠時間上榜比人投

到時下場同坤哥一樣
所以咪話呢班人拍埋去上一代都仲係輸幾條街
好唔鍾意啲人話jay fung 因為mirror 所以入唔倒八強
明明未有mirror 之前佢都係入唔倒
今年成績其實係好咗
有時真係唔好困喺同溫層

btw 我覺得有mirror 之後個樂壇係健康咗好多
起碼有人想睇頒獎禮先
諗起前幾年得坤哥果啲就覺得好霉
但最女係講人氣嫁嘛 mami都吸唔少街客架 仲要上年最女五強有佢份
利申 半街客 但投咗俾煎
觀眾角度其實係 麥花臣最正

btw jace chan今年咁hit 開2場star hall都滯銷啦
點會上榜
佢地都係助長周圍都係嘅一份子黎
似係你唔知
投咗MLA
希望入到五強但係千祈唔好贏
會即場讀埋現場票數
大頭影住個歌手
Gigi重要少人一截票
笑又唔係,扮緊張賽果又好假
容祖兒明知贏硬又唔可以表現得好興奮
睇到好L尷尬

https://youtu.be/-vyRy_yFFx4
完全唔醒起個幾年係咩人攞獎
當年捧坤哥咪又係類似jay fung咁 為佢唔抵推佢上去 冇mirror樂迷就唔會捧人咩 2017咪捧起陳伯

jay今年入到十強你證明唔到係mirror幫咗一把架喎 冇mirror佔咗6個位佢入埋5強都講唔定啦
雖然個成績相同但個關注度都唔同 今年係高啲
本身個年應該Juno & Kay 羅生門拎
點知殺出個坤哥
可以聽曬e先生 小諧星 apple pie 真係好撚興奮
我想聽你唱逆時車站
兒登完全勁過坤哥
啱啱睇軒公ig story …
淪落到學鏡狗出品牌event谷人氣…

不嬲呢度見紅就反,見霉就棒
早幾年就吹奏陳柏宇,幾年後嘅今日霉到咩咁
講真twins十幾年廿前唱到pat屎咁都紅左咁多年
偶像派亦都青黃不接左咁耐,全民造星真係搞返旺個樂壇
話明最喜愛,一定係鬥多fans鬥號召力,而唔係鬥實力鬥唱功,之前古天樂拎都係咁
係呢度輸打嬴要
如果有十大就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞