2021叱吒我最喜愛歌手討論 4

1001 回覆
27 Like 4 Dislike
妖鏡襲地球
真係冇 唔係掛好乸wor 唱歌都未搞掂
其實鍾意AL嘅似係死忠多啲
街客好難對佢有好感
上年AL五強不入 唔覺得今年會上到最男
好驚Edan 贏
今年爆到4埸九展
當大約有八千人投
應該入到5強
周國賢冇8強
我極度懷疑Anal 心入面自我膨漲得好大
以為自己真係好火
其實係揾佢拍大叔的愛
唔係Anal 好戲 佢都係做返自己姐

啲人唔知咩眼光

今日lunch 同成班男人笑鳩Anal 馮素波
仲要好撚妖味濃
發現佢耳仔生得好低好7
真心好想JayFung可以入到5強
岩岩聽完佢出event唱live 真係超正
行走既CD咁
根本冇人識Anal
上半年啲人仲講緊Ian 做男排女將
唔知上年班神徒有無留力,今年先至去盡
同埋大叔的愛都應該為AL吸咗唔少新fans
張敬軒多咗好多呼聲 真係靠佢破鏡
請投軒仔一票多謝你
依家咁易俾你見到啲盲粉係因為網絡太發達
當年根本就冇咁多渠道好似youtube fb ig 俾人洗晒板,如果想當年有咁多渠道同買打手,情況都會差唔多
同埋twins收皮之後阿sa阿嬌都有solo爭女歌手,cookies 變左stephy kary theresa出黎solo,kary仲誇啲拆多隊ping pung ,boyz 變sun boyz 仲可以拆埋kenny taxi陳solo
都未講super girls 消失左依家好似aka cheronna有出歌?
只係佢地有啲霉到都冇人理你先唔覺得佢地係由組合變出嚟嘅solo歌手
mirror有12個所以顯得特別霸道好似人海戰術咁
8強5個mirror 樂壇已死
咁有太空卡都可以輸㗎,課唔夠金咪輸
太空卡又係事實喎
出左5強搞個雷動計畫啦
測試下連登力量
有非鏡就投非鏡
全鏡就投Jer
等緊你個side project
同埋實體碟墊煲底
今年算有少少氣息架喇
其實首歌好好聽
連登力量
咪玩 睇JF連八強都入唔到就知
連登投mc嘅人多過jf喎
就睇下連登仲有咩料
雷動失敗 證明連登根本冇料
修哥又中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞