少爺占算唔算係少數正常嘅造星評判

230 回覆
972 Like 27 Dislike
上次教訓豆豆我覺得做得幾好啊
少爺占急才好勁,現場見識過佢做MC。
奴占都鍾意無需要咁比較
佢個心入面得女聲合唱團個紅館show最好睇
唔ok喎
會好一言堂
占應該唔會同任何人鬧到交
EQ太高
點睇牙占comment
佢有冇做過下把位
佢好搞笑
Donald以前就搞笑,而家無睇真係唔知,無興趣睇
https://youtu.be/z8jnbCZGH7A

有無人鐘意以前佢地啲節目。
而家睇都仲係好想笑
do姐嗰期 占奴都算一齊做下把位
竟然
但身邊都多人鐘意聽果期
以前軟硬時代最經典
但好考急才好少人玩得好
你意思軟硬搞笑?睇過,自己鐘意啲kai的。
仲有一種幽默叫香蕉俱樂部,我又係唔識欣賞。
各花入各眼,明佢地笑點起邊
梁祖堯真係好煩好乞人憎
成日比d誇張反應attention seeking 一有機會就hardsell d無聊人生道理
當正係自己表演節目咁
香蕉俱樂部好好笑
但笑點係啲phone in度唔係主持度

前面主持清談果part我基本上都skip
直接聽phone in
佢笑9聽眾,聽眾啲經歷先係精華
有啲人直接cup線先好笑
唔知佢把口出定邊度有人講過佢同前朝(前幾朝)既黨係有關係?唔記得了
佢自己都好似係節目講過佢以前同屋企人上去上面係有人護送帶住佢哋食野定點
不過最深刻都係佢講查徐步高查到有人出面叫佢哋停
若然真係咁既 你諗下佢到今日都無事無幹 當年如果政府又好 徐步高事件有內情既話一定關係到當時警隊內部(包括李家超)若然啲人都只係叫佢停而唔係真係對佢做啲咩既佢背景唔會只係一般有家底既人
好似話佢之前中風定有大病 好返之後就應該覺得呢個世界乜柒都唔重要 自己想點做點講點屌就做 包括啲人可能普通問條問題佢都屌
佢喺造星3 真係有料到, 大炒彭秀惠5-0
每個成員真係發揮到極致, 係好好睇

但而家開宗明團揀女團,
竟然揀啲政治正確入去,
跟本係幫VIUTV 倒米, 俾你成咗團都唔會有人睇

其實唔駛揀啦, 之前YOLO 已經贏晒啦
揀人衰又自大
Alfred 花姐 Wing坐係度睇 得佢成日反應動作誇張 成日搵機會表現自己
訓練d組員成日搵機會sell人生道理 當係自己個節目咁

做do 姐下把
好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞