少爺占算唔算係少數正常嘅造星評判

230 回覆
972 Like 27 Dislike
似係鐘輸慢/陳生轉軚投ash
占同vincy keep住投mic

但以比賽表現計 點解foul ash又真係理解到
donald咁樣呃到咁多年飯食都不得不佩服
更佩服少爺占 同個咁廢嘅人一齊做嘢都頂得順又忍到唔篤爆佢
肯定係B2自己編成班唱將喎
winka都講明arrangement會俾到意見

同埋祖本身都係放置play晒成個B組咁滯
如果係咁陳輝陽其實應該講多呢方面, 比下佢意見, 咁會PRO D有用D. 佢問人個表演表達D咩好似唔係咁適佢
你留意下佢問之前好似有講"都係果個問題啦"
可能係俾個機會表演者分享下.
又或者佢唔知講咩好就鳩問.
rosa投票嗰陣話個女仔好收埋,所以9成係佢隊ash
占根本唔憂做 買樓都買到發達 商台Title DONALD高過森美添啦
聖艾粒成日聽到占潤Donald
我知鐘輸慢一直都做緊A team 既路線
所以佢咪霉足咁多年

你而家仲要支持個market 唔buy 既路線
CLS
可能有比但cut 晒
都係,因為觀眾未必想聽咁專業既野,冇娛樂性
最中意佢有晚叫肥仔收聲
陳輝陽自己隻馬入唔到, 就更挑剔其他唱歌主力嘅team
佢個合唱團表演, 有晒專業團隊都唔係表達好好
比賽D女自己度橋, 正常人都明主題係咩
係鋪排分配唔夠突出個人特色
如果第一輪96强
有少爺占做評判就好
好明顯睇樣 睇外型先
要捱咁多粒鐘佢肯定推啦
林奠title都高架
好客觀, 我同過佢地分別有合作既機會
占係好醒目既人, 好易明白問題係邊同點解決
奴咪乜都大大聲講左先, 但講完都無人問佢講乜, 同個問題有咩關係既撚樣

但只能說係綜藝效果下, 奴做既下把位演繹得唔錯, 令佢即使無料仍然可以恰如其份咁做一個白痴仔既角色
所以阿奴一定要痴住艾粒先開到show
睇跳舞果part就知Ash點解畀人foul
同埋公平啲講句 踩咁多個鐘係人都攰
投3妹都唔算白痴?
當奴靠出賣朋友上位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞