少爺占算唔算係少數正常嘅造星評判

230 回覆
972 Like 27 Dislike
知音人
仲有朱fun
菜要睇下邊樣新鮮
我覺得呢下小儀聽到男聲get到咩事
反而係森美嚇到呆咗

可能我理解錯咗
全盛期森美係堅嘅 但佢呢類搶口上下把效果 時間一耐就回塘 而家做節目又hea又黑人憎

反而占對阿奴個種唔溫唔火效果 聽落舒服好多 即使覺得低B都唔會一口閘住你 大家有來有往 所以跟占啲後輩好大成長空間 好快成才
再早啲 重有萬世巨星帶住朱薰
Do姐入商台做又係占拉佢入去 諗真啲佢睇人真係有一手
果陣口水表面就Do姐做上把 佢兩個就間唔時作反既下把
不過控制節目節奏其實都係占
同朱康一鳩様囉,朱康:我入唔到⋯係囉⋯真係入唔到
驚自己睇漏
呢d 問題好正常
反而我覺得既然無好特別嘅嘢
viutv 其實可以將呢一問一答剪走
就算最後侷揀都係揀呀mic,
少爺占早入去做,地位高d
Donald pa升上去,理論上地位低d
聽得雲海其中一樣就係想聽佢講政治野尤其政治陰謀 佢講得好清晰
之前睇佢講徐步高屌查案咁查 仲要查到個地步係有人出面叫佢停
然而佢可以到今日乜事都無 記得佢背景係中共黎講好似都唔惹少
Title果d多餘啦
全903應該得少爺占唔會叫森美做大哥
(唔計jan dodo 果d前輩啦)
無左雲海仲係咪摩星嶺四號白屋
同感
睇佢地訪問 話兩個人私底下未試過鬧交 唔知係咪真

利申:由萬世巨星開始聽佢地電台 skip咗鄭姓女藝人個排
果陣傳得好行話政府會檢討電台發牌,條友仔叻唔切自我審查
占個節奏真係好好多
奴放假個節目一樣順
占放假就明顯悶左
我覺得反而係太容易明 想問下有無深層次嘅message
同埋感覺係其實個故事鋪排同文青組有啲相似 好似個msg帶岀黎都一樣

利申覺得文青組做得好啲
希望無get錯
不過我係咁諗 時間問題加上拍到第二朝8點幾9點 我覺得係剪走左好多評語先顯得佢地好似垃圾咁
咁真係入唔到有咩問題,我覺得佢兩個都正常喎
佢背景真係冇聽過喎,淨係知屋企做古董,ching 有冇details
咁表演又真係只講係咪impress到人,如果唔係返屋企跳比自己睇算啦
次次講乜都好似大道理咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞