[沾蝗批肘]2021-22 NBA常規賽討論區(6)

991 回覆
2 Like 2 Dislike
靜啦
仲未到季尾架
你睇多啲文件河帶隊就會明白
一直跟住DLo咁轉隊
去左狼之後
等到依家終於覺得會贏下波
你都識講係俾錢睇波 唔係俾錢鬧人啦
佢地唔係第一個被人趕走 亦都唔會係最後一個

如果真係trash talk咁簡單 忍都忍左17年忍唔到你1個?
有時真係唔係唔想一齊笑 但反到咁柒真係搞唔掂
占士哥 射罰球比球迷boo 洗唔洗趕哂全場走
無tobias, mb, ben
搵你阿媽帶都係咁上下
球場上已經金身,球場外又金身
5場之前唔係咁諗
利申羅迷
支持永久禁止果兩條友進入nba會場
果兩條友係Stewart同占士?
好似話條女話希望吾蝗全家比車車死
乜乜死全家呢D連登仔口敏黎
連登仔
佢今年對隊波好緊要
打魔術傷左下半場+兩場快艇亂打
今年成日一坐低隊波無人控就亂黎
除左今年真係好鐵
防守受惠左隊波輪換快,啱晒佢呢啲腳步慢但手長長

正負值喺Curry同字母哥後面排第3

計上30分鐘以上球員 DLo防守效率值第1 (WTF

淨效率就第2,希望瘋狗傷左仲可以Keep到
The lady that Lebron got kicked out said she hopes bronny dies in a car crash…Twitter…do your magic and find her @… pic.twitter.com/35RfFdJN9s

— JAY® (@LeGoatKittle) November 25, 2021

I heard they said, “I hope Bronny dies in a car accident.”

If so, that’s shitty and they deserve to be ejected.

To your point, I’m sure Lebron has heard all kinds of vile stuff in his years in the limelight.

— Jackthere (@jackthere) November 25, 2021
咁惡
要用RMB打發佢地走啦
咁講屌你老母冚家鏟係咪要終身冇得入場睇波
牙羅今季防守真係好似好咗
但係命中率低咗好多咁
nba咁多年 場場都有呢d臭口球迷
再臭口d都大把 係晒猶他
被人趕走9成9都係對鬧/出位/比球證周到
球員走去同球證投訴比人鬧咁撚柒真係第一次見
就要所謂球皇級

有時真係唔係為反而反
但做埋呢d柒野既人來來去去都係個幾個
條女咁賤咀 上面班盲反點睇
你試下落場屌curry 全家死 相信一樣都會照趕離場
Trash 屌佢廢屌佢屎咩都得..
但你咁講樣唔好怪人
我屌淋病賤過佢十倍都得,要唔要揾狗咬我
其實你弱智左幾年肯醒未
你都識講"被人趕走9成9都係對鬧/出位/比球證周到"

對鬧原因係咩呀? 球員聽到咪屌返你囉 結果係點呀? 咪踢走個球迷囉
出位原因係咩呀? 球員球證都聽到囉 結果係點呀? 咪踢走個球迷囉
比球證周到同上 結果係點呀? 咪踢走個球迷囉

依家咪就係條友臭嘴俾球員聽到
結果係點呀? 咪踢走個球迷囉
你係度屌有咩用 你出去屌呀嘛
你睇下有無狗咬你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞