[沾蝗批肘]2021-22 NBA常規賽討論區(6)

991 回覆
2 Like 2 Dislike
書人慘
垃圾大腸諗住挑戰我湧? 等咖喱退休先啦
Monty 做咩無端端食T
教練
勇士塞入paint area既波成日都斷
以為湧嗌暫停
以steve會叫time-out
點知佢無叫
好想睇湧豬波
睇嚟好快睇到
讓書人都贏一場
勇輸戰犯係咪手感仔?
想知腸幾多連勝
17 了,tie franchise record
冇Booker 照ko
終於上到西一
Biggest NBA game of the year so far: Steph ... 4-21. 3-14 from three. Hmmm.
大腸勁到仆街
都話順風球王
今場順風嗰陣都已經柒
直頭變咗靈堂射手
輸一場close game衝哂出黎踩curry
好似一定要贏哂所有clutch game 咁
Haters gonna hate
一場就踩 唔洗掛
cls 成場得2個turnovers 姐
射唔入咪射唔入
Seasons game 打82 場射唔入幾咁閒
況且陽今場防守策略好成功
唔係淨係curry 失準咁簡單
你入湧post會以為湧由頭到尾都俾人大炒緊二,三十分咁
Curry賽後訪問談到:
之前從來未對過大橋,第一轉就要1on1,頂硬上,係就係慢小小,對完一轉,腳已經好硬,第二轉對完已經腳軟,行唔到咁,教練睇量我,俾我轉去中間打先,勉強頂到,好不容易先捱到半場,去左更衣室休息,諗住抬起隻腳,我屌,提唔能起,右腳已經硬能曬,我要用個頭壓低黎著襪,心諗,仆街喇,重有半場點捱,好,休息完,又對過,又凍又攰,已經出到沒曬汗,我知再唔飲水,一定會死,我愉雞經過教練區域攞咗支野飲,一野飲曬都唔夠,但起碼有返汗出,到完場時,佢地問我下次仲對唔對橋哥,我話唔對,好敬佩大腸班撚樣,份工真係唔簡單。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞