[沾蝗批肘]2021-22 NBA常規賽討論區(6)

991 回覆
2 Like 2 Dislike
字母個傻閪
火箭4連勝
今場kpj同wood打一節半傷出都贏到

斷晒兩隻腳肯定慢到仆街
香港街場是但搵個呀伯都過到佢啦
就係kpj 傷左先贏到
唔使佢key波
大飛正選咁撚高
睇波啦ching
之前3連都有打,覺醒左
龜唔要啦都唔計
NBA takes away triple-double from Kevin Porter Jr. despite the best efforts of his Rockets teammates.
Unfortunately, the rebound won't stand on the stat sheet. After review, the NBA credited the rebound to Sengun as a controlled tip, instead of to Porter.
佢之前傷個段成隊完場90分都難
場場半場垃圾時間
珍,我都夠佢打啦
學三分線勾手?
pinklinboy 肯定過到,數字人防守佢都唔放左眼內
字母痴撚線
唔係喎
三連勝個陣佢都有打喎
仲打得幾好
係啲命中率差啲
Green先係毒瘤
pinklinboy眼中既klay:

就算得返三四成 落bench打20mins都好有用啦
大飛係咪連輸三場啦?
鹿果單我記得係fa開市前幾日已經比woj定shams爆左出黎先被迫住要取消,費事奶野
Ball同Lowry係開市後10-15分鐘內搞掂晒
https://twitter.com/wojespn/status/1466546358844727296
係咪廢老先可以唔洗等10日,定其他人都可以?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞