TUNS 請人未

1001 回覆
8 Like 28 Dislike
就係未啊
[url]咁hr有冇講簽左約之後幾時可以返工[/url]
想問下有冇人知kcc出offer嗰個係April Au係咪會去kcc 啲rehab醫院?
有無人可以分享下忙嘅tuns ward可以幾忙法
唔關事簽約叫你去QE都未必係做QE
想知咩叫paf 入到好仔細?
唔係同一個system,大家都係咁入㗎咩?
早餐表演15分鐘暴風吸入 冇rn runner你就係個個runner hstix turning dressing obs 度temp 倒奶喂奶 啲症仲要倒水咁上 試過一手揸住3份aed admission 入paf 入完一份下個症又上嚟無限loop 不過有啲醫院call system係衰啲
Ching未grad? 趁未做到嘔之前好好享受下 準備返night嘅表示真係喊出嚟
Same Ching
已經諗緊點轉行
好後悔讀nurse

如果我dse高多兩分就唔使受呢啲咁嘅苦
真,不過我好啲
由始至終純粹想讀,唔係為左打依份工,但一路讀一路諗jm9咁辛苦自己
Sad but true
係窮呀屌你個閪
管理好差
半年走十個人
無曬senior 最近仲差d整死人
而家裡面全部都係general人 大伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞