香港娛樂圈黑暗史大揭袐!(3)

1001 回覆
48 Like 11 Dislike
我諗以前有趣除咗係因為嗰班係真正嘅明星之外
好大程度有黑社會介入
睇下邊個堂口出過手都夠過癮

而家嗰啲唔係邊個撬邊個條女
就係佢地啲恩客係邊個
完全冇feel
錢囉, 天真果個都過億身家
果個陳x樂 都可以課何文田幾千萬樓 應該陪唔少
小賓賓都發咗啦
係佢partner衰咸濕前途盡毁
呢啲post最好睇就係睇啲戇鳩估極估唔到講緊邊個
屌你老味上個po估狐仙係邊個都估咗成百個reply
笑撚死冇命賠
完撚全 iq test黎
你話有啲代號真係有啲時代背景或者因素係難估嘅
估唔到都正常
仆你個街狐仙已經係同音,仲要大撚把hints
好似都有人估撚咗做小甜甜
強烈推介大家睇返上一個po
諗起又係
棋幾年前成日報佢發左達

尋晚聽你地講搵一搵狐仙
頭幾個彈出黎就係4哥同棋
吉夫藥依家係咪真係住左係迎海頂層方便轉運?
真係唔出名wor
搵完都係第一次聽
有個淪落到去被鐘培生撚
有冇人有大集合?
呢個真係完全係自毁前途 本身個人廢冇得救
咁狐仙又唔係明星,呢十幾廿年又唔係上開報,無留意開真係難啲估
依件自己垃圾, 一腳踏五船 本身 boys reunion 可以揾返筆
佢真係好撚on9,有老婆仔女單嘢仲要係自己ig自爆
佢係咪自爆性上癮
因為 我想做好人2(前傳) 撻著?
以前亞視播新聞嗰位?
https://youtu.be/tYaabthIsWU

上post有人問慧嫻讀書生活, 自己睇
唔會生仔生足四年下話
係唔係D人以為小甜甜有極強既臭狐所以叫狐仙
大美人李小姐想傳係好耐仲係比阿大雄哥包養緊既年代.......甘有一次大雄同地產老細阿冋叔打緊牌, 甘就同呀冋叔輸賭李小姐十分鐘內即到, 點知李小姐遲到, 仲遲左成個鐘

大家都知道大雄哥幾唔好老脾, 一見到李小姐就鬧到狗血淋頭, 男人銀紙事少, 面子事大, 係甘鬧足20分鐘....最後李小姐鬧到喊晒口, 佢亦都好識do, 一路鬧就一路除, 除到冇晒個陣阿大雄哥亦已經收口, 佢亦都唔敢再喊, 最後大雄哥亦dump左張30萬既支票係地下.........

上返舊登搵到西女人果然係西女人
係屋企佢點影的?
edc唔鍾情大波,食老妖當係集郵
蘇洲0見慣世面咩未見過,點會俾件花
o靚仔攪,我信佢叫鴨多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞