香港娛樂圈黑暗史大揭袐!(3)

1001 回覆
48 Like 11 Dislike
阿工唔係呢方面最出名個個咩
佢廿歲個陣
邊個咖喱
若雞
無懼世事變改
連民進黨都去埋看守所食花生
的確係,後生時有買過mani本書”Mani VS 偶像終極大反擊”,feel到佢地真係好一家人,仲有yumiko都係,大家超close

但同時我覺得佢地咁樣搞到其他artist完全融入唔到,佢哋永遠簽啲好好嘅新人返嚟,但完全都唔識捧,例如: 泳兒,林欣彤,馮允謙….就算早期嘅鍾舒漫,洪卓立,吳浩康就一直半紅不黑咁
唱歌超越唔到前輩
食野超越左
係囉
直情唔使估估吓
斷正
數數下發現00-10年代
好多有潛質做superstar既都係自爆玩完
真 我啱啱迷霆鋒個陣係咁睇佢以前啲訪問
我都發現到呢樣野
佢同王菲一齊個陣/或者啲人問到佢同王菲啲野 佢個隻笑係真係不自覺地甜到你都覺得佢真係有王菲就乜都得個種感覺
但到鋒芝戀個陣 記者影親都係霆鋒cool look chok 樣 行街 睇野 食野 都係一個樣 見到記者揮手笑都係普通謝霆鋒樣 講起栢芝時 霆鋒係未曾出現過以前講王菲時既表情 就算係結婚個年啲記者追住同佢做訪問 佢都係純粹好成熟既一個態度去做訪問
跟住離婚再同王菲一齊返你真係會覺得佢係開心左好撚多咁
但霆鋒同栢芝係堅係襯 真係金童玉女咁
開頭話柏G係契妹契契下契埋上床
以前仲有狗仔隊嗰時,影到拉姑停停兩個人在名店試衫掃貨,之後call mk fung落去埋單,而mk fung真係出現嚟俾錢
去咗大灣區發展咋
栢芝最全盛個陣攞埋兩屆影后 最紅個期 拍啲戲又收得 又拍大牌明星 又係最後一個真女明星咁濟 都肯為謝霆鋒退出 生仔 照顧頭家
同埋栢芝訪問都講過好想廿六年時做到結婚生仔 做個持家有道既妻子 多過想做明星
同埋佢真係愛霆鋒 但我覺得霆鋒唔係唔愛佢 但如果王菲前一年唔係結婚既話 霆鋒可能唔會咁快娶栢芝
個陣訪問都話 栢芝問佢幾時娶佢 霆鋒話你打贏我就娶你 跟住其實都係做下樣咁被栢芝打之類 其實佢係咪真係想栢芝做佢老婆 我唔完全覺得係
霆鋒向來鍾意大過佢既女人同埋一直有王菲 佢十八歲識到張栢芝 大家都係性格相近又背景相似 單親 加好早出黎做野為屋企
真係當妹唔出奇
同埋個時佢哋仲細嘛
已經有個拉姑仲要娶白痴癲癲得得咁,都唔知點忍
咁認真講
謝唔算係玩
但鋒係細過芝 細幾個月
點知個裝修佬砌好晒之後急尿痾左篤尿

多撚餘啦
知道真相之後佢係咪要跳樓死左佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞