香港娛樂圈黑暗史大揭袐!(3)

1001 回覆
48 Like 11 Dislike
大笑姑婆父母同菜十分老母一樣
自己埋到娛樂圈大哥大姐個班人 後者嗰個染埋賭癮毒癮
跟住推個女去做人後宮 大笑姑婆咪跟咗惡少好多年
外表既野真係會睇厭
回憶同相處緊要d

真係紅同真係親生仔一家人永遠得謝霆鋒容祖兒 twins 關智賓 吳浩康個啲之後完全斷左層咁
但又難怪 謝霆鋒容祖兒個啲真係十幾歲出黎做又識於微時真係睇住大家大一齊支持對方陪伴大家成長
後來入個啲唔會有個種感覺
不過英皇真係簽得既基本上最多無野做唔紅 但無事無幹唔會解你約
我細個都諗過可以既話想入英皇 利申單親家庭
依個年代我諗唔洗啦
呢幾年出黎個d應該全部無咩黑暗野
因為個市場太細
無肉食
國際影后除咗畀空心老倌呃
當年有個著名導演都呃咗佢幾千萬
viu目標係打低tvb
邊會搞咁多其他野分心

等到有一日tvb消失左就好難講
要屬猴至得
所以我真係唔明啲人噓佢屌佢係為乜
大佬人地本身你以為佢有錢仔玩玩下 人地一早已經係要出黎撈為搵錢養老豆細妹仲要還錢
你噓咁樣噓法人地之後閪面串你仲好意思話人
睇過一段訪問 霆鋒好後生個時被記者圍住問野 唔記得講咩 霆鋒都開聲話你哋呢啲憑支筆可以抹殺左一個藝人一年幾年既努力 你好難怪人地既粉絲唔鍾意你哋喎
平民嘅特性就係無思考吖嘛
我都知
可能真係咁 所以得霆鋒容祖兒最紅
搵錢程度都爭好遠呀 , 阿姜濤死做爛做先話啱啱買到樓以前老黎拍過和記廣告都三千萬
連星都無
搵個靚仔靚女都無
無人有興趣啦

去ig問價仲多靚女
dont 昇?
陳曉東都係咁撚樣,都唔知整黎做乜
係 不過佢專呃女人錢
當年呃過個台灣遺孀 結果調返轉畀人唱
阿斗都係靠服侍個老女人到死拎咗過億
1995- 2005 年我諗係最盛行落rave 落d take 野既日子, 講緊disco (mk 3個國家), 入面係流動手推車咁賣毒品的...
唔出奇
佢好早期零幾年已經受訪時講佢最喜愛男明星係得謝霆鋒
之後真係有機會俾佢同到偶像拍戲然後有一排成日都擺佢係霆鋒左右 早期既綜藝節目都有佢兩個擺埋一齊
到結左婚之後先好似無事發生過咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞