J家圍爐區

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
竟然仲有得續

自從冇得飛去睇live我已經cut左fans club日記都cut埋,退坑狀態(kismy)我諗應該入唔返坑,只剩下珍貴回憶
就好似植物人唔係死咗咁樣
只係可能一世都唔會翻生姐
之前4個一齊去首映宣傳 仲有讀Leader信
嵐飯留名
日本 台灣gu online都有
但台灣貴好多
睇twi啲㗎妹日日係到話好不安好驚買唔到 又話要排隊又盛
搞到我都緊張埋一份
去gu買要有整理券 上網買又怕down server
可能經歷過新入fc down server嘅陰影 同埋728近期係日本真係幾紅
日本一定好難買到 728而家咁紅
係咪万博果場?
真係j咗好多次
睇住横雛係班後輩面前打情罵俏
btw其實好想收返素顏4
但個價真係...買唔落手...
休咗團之後fc都仲keep住升緊
我兩年前都仲同frd講緊呢世都唔會入返j家坑
咁誇張
我本身仲諗住貪得意買件藍色
絲打追雪?
睇啦睇完只會想追返咁多年既歌舞伎
我都驚
諗住日本down server就轉戰台灣
台灣應該冇咁多人掛
関西ジャニーズ好正
橫雛互動不得了
素顏4我麻麻地 好散(バラバラ) 就算合作舞台都唔覺有幾年前J跨fans票選果part咁好睇
同埋スノスト宣傳出道真係搶曬fo 我有擔スト但係覺得好尷尬
其他jr恭喜有佢地 但係有團出道即係自己冇得出道
なにわ話下一個出道嘅會係佢地果段喊出嚟
應該真係唔會、本來就單推一團
男飯
巴打主推邊個
素顏4我淨係係bilibili睇咗making
本篇搵唔到想睇都無份睇
素顏幾個盤都貴到癲
其實睇住其他團出道到底係咩心情
圍觀男飯
好奇係點入筒坑
Gchi!!!!!
我都係bilibili睇本篇
以前黃金一代素顏真係好好睇
由バカレア就開始關注SixTONES所以佢地出道我好開心 但係又有擔なにわ真係心情複雜
J家隔幾年先出一次新團 素顏4果時睇住スノスト出道aka間接知道自己嚟緊幾年都會係jr冇得出道
但係show must go on都係要繼續演出

最近みっちー講番開完con係即晚返大阪
架旅遊巴仲要冇得瞓低要坐成晚
大橋仲要9號生日 慘到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞