J家圍爐區

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
只要係J家嘅都好歡迎大家一齊傾
jr 出道團 solo 演員 只要係J家嘅都歡迎大家
如果已經退社嘅就見人見智啦

我淨係負責開po想有個位一齊圍爐
都係一個普通fans有自己推 如果大家唔鐘意我嘅言論歡迎skip咗我 但係唔好頼落我推身上
希望大家都搵到抽飛嘅同伴 開關之後一齊睇con中神席
留名
新po lm
本身俾道枝引左去なにわ
點知睇睇下越覺得大橋好得意
Dulldull睇開邊團
lm先 想了解下
嵐、sz, kp
但我最近覺得道枝真係好靚仔,なにわ有冇團綜?
打漏咗 kk有追光一 kmft有追tama
無follow J家一排
想問問Marius有無消息會返黎?
想睇5人SZ
道枝真係勁靚仔
我明明睇左佢拍戲好幾年
當年連成為老母都有睇
但近排套BL先大大力推左我入坑

有團綜 團youtube都個個禮拜有野睇 (齊人
佢地都幾好笑
未有,等佢靜養 sz咁多年嚟,齊人嘅日子真係好少好少,我都想快啲睇得返5人表演
好開心有人鐘意なにわ 等我整合下簡單資料再po出嚟
雖然我係樓主 有偏心嘅團 但係呢到咩團都講得
唔好人身攻擊 明踩暗諷就好 多謝大家
屌見到齊人真係忍唔住笑咗
等我慢慢認下人先,想話nino個youtube channel都幾好睇估唔到佢同中丸風磨涼介會做咁多鳩嘢
我都係關西粉
以前勁迷8團 仲係黃擔
睇nino youtube 對涼介改觀左以前以為佢係嗰啲好煩西嘅完美主義者,係個channel 到負面character 爆曬出嚟反而變得好有趣
我係藍擔 有幸睇到十五祭東蛋場 結果隔兩日就退社喊到耳鳴話唔再追J家然後又打臉
我真係好鐘意關西jr
我都有睇15祭東蛋
條友退社嗰日係東京街頭喊到癲左
之後對J家既愛冷靜左一排 走左去V家

但近排總總因素令我俾なにわ引到重回j家懷抱
我都以為佢係完美主義者,但個channel睇到晒4個嘅特點,真係好識玩
https://instagram.com/naniwadanshi728official?utm_medium=copy_link

漏咗最重要嘅なにわ男子official Instagram
Story有時候會係流星親自po 大家有興趣可以follow下
今晚7點(日本時間)有Best artist歌謠祭
J家嘅時間表可以睇呢個表

cr Twitter日飯
eighter 留名
期待
好耐冇睇呢啲音番live
年尾又係期待家庭聯歡會嘅時候 btw已經開始左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞