J家圍爐區

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
絲打除咗關西出道組仲有無追關jr
我一直都係追eito所以都有睇下關西jr 不過我冇話好認真抽飛睇con 唔敢真情實感追
然後728出道就認真追埋 出道碟all週邊都買好多
Aぇリトかん會睇下番組咁 最近新嘅兩團真係唔識
我係自己訂自己運返黎
我都係以前追關8同間唔時睇west
近排入咗Aぇ坑第一次追jr
睇dream island成班關西人好嘈好正
嚟緊新con週邊都訂咗好多
學年曆咁重運費唔會好貴咩
我個陣加埋4隻cd一齊買,就3.7lb

我自己覺得都可接受,因為個陣成日有野買,運費除返開都ok
而家仲有冇追關8
追關西jr可以睇まいど!ジャーニィ〜 後期ジャニ勉都有佢地
我真係好鐘意關西嘅家族感 關8今次演唱會嘅廣告仲有msg俾Aぇ
我都想去睇關西jr con
想問吓會唔會又要補稅嗰啲
第一次入日坑乜都唔識搞
因為以前係綠紅雙擔
subaru走果排係完全唔敢睇
最近先啱啱夠膽睇返5人既團番
kura依家真係好有producer風範
個廣告真係睇到呆咗勁感動

まいどジャニ我通常淨係睇有Aぇ既集數
所以728反而唔係好熟
今年關西jr con有370萬人次抽飛勁難抽
同埋goods真係太靚爆買咗一轉
依家諗緊加唔加單
上年用carousell運費收咗我成舊水
加埋差唔多320蚊又慢又貴
仲貴過信和買
5人其實都好正 隨時歡迎你翻嚟㗎
今次演唱會都有個tag係#関ジャニ∞でよかった
之前睇関西ジャニーズ728大集合就覺得自己今世都會一直係關西坑

マイジャに早期主要係大西畑同KP平野永瀬+snowman康二
關西近一兩年資源同人氣都明顯好左 正門同aiba一齊拍劇
我已經買左關8con goods にわgoods 12月仲要訂學年暦
賣腎都唔夠 我仲有追SixTONES要訂新專
關8依家都有follow返
但買goods買shop既budget都主要係放返係Aぇ到🤣
好想見到佢地出道

年尾仲有j fes但要觀望吓d週邊咩樣先
btw唔知今年1231仲有無j跨
我都仲有追雪年尾真係好多錢要駛
新生eito真係好正
關西十年出一團真係好難搞 希望25年前可以出道

唔知j fes會唔會加場開埋j跨 有配信都好啊
不過728咁賣得應該j家都會重視返西邊少少既
唔知下年係咪到tj
J fes電視直播又好配信都好
同埋可唔可以順便出埋團扇
728同關西其實真係靠自己努力同埋關8帶出嚟
マイジャニー係專門學校嘅studio 專屬嘅練習場地都冇
東邊仲有hihijet 美少年 7men侍
希望有配信啦富士播咁多年都係會影唔到人
出周邊又硬吃600円運費
其實今年1231應該無J跨,所以先有1230嘅演唱會

因為光一係SMGO係話有問可唔可以延後拆台,所以J家一開始個plan應該就只係開一場
KK開1月1 中間隔左1231可唔可以開多場
不過唔知係唔係仲有人數限制 關8嘅橫濱場係全席開放
丈挨咗17年先出道
所以見到佢地出道真係好登佢地開心
如果無直播/配信j跨既話好似無過到年咁好唔完滿
660運費好貴本身想買關8件衛衣
但係淨買一件又要加660最後都係算數
有有人想收kismy goods,有大量
唔係1231搞即係無得同光一唱生日歌
上年無kk其實已經好傷心
丈係關8 children
好想睇今次冇jr嘅fes 難得有得跨團表演
我買左衛衣同cushion仲有團扇 boy cushion 太可愛忍唔到手
DO姐鐘意目黑蓮
其實想問有無tg group可以入下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞