[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (49) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
但Chantel冇去記招喎
芝好過零分啦
零分直頭黐脷筋
只要聲勢浩大咩都有可能
當年三十強不入成個fb都係還我Anson Lo
支持迪巴
Jer初賽復活之後有20強
30強止步係AL 皮 Alton Tiger
CLS真係經典鏡頭
拍劇都拍唔出
仲有肥仔襯托下提下正常人係點喊
有冇個人tg group整合(更新版)
跟甩左post
但女性有男性嘅性別特質(not認同),某程度話自己中性都冇問題喎
偽娘或者drag queen都唔等於trans啦
依家討論嘅tb其實都係指tb樣姐 鬼知人係咪真係鍾意女(雖然睇落都似, JD反而冇咁似
題外話我覺得佢嗰句只係比個原因自己參賽姐又冇覺得佢真係好想入女團
吹到自大撚咁
張蔓姿好難追啦,深夜浪漫至少有冠,真話的清膠頂盡咪2
但支娟好似好鍾意viu
講明因為個團隊係viu所以先想回歸女團
ian有何佩
dee gor有dee 姐
AL有爆旋

viu可以拍男人變變美少女戰士d搞gag劇,已經湊齊左三個主角
我老婆都短髮
成個陳自瑤咁
你老婆好正
肥仔啲舞你睇過未
Mirror啲舞邊個排你可以睇返credit

笑撚咗
其實感覺最差真係KAY,
唔講佢靚唔靚同就黎三張,
咁多人都等拍野, 呀MIC等左成年都無怨言, 係度話唔知今日做左D咩,
唔通VIU TV隊crew剩係針對你一個, 仲要累到咖哩氹你保護你唔俾隊CREW影, 俾花姐罵。
輸左又賴呢樣賴個樣, 又話咩個mic set好耐無得rehersal, 頂, 個個都係SET咁耐呀啦, 會差幾遠, 連個旁白都忍唔住串佢

真心港女空姐架
我老婆姓談呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞