[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (49) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
佢地有鬼人氣
BTW,當年亞記還珠格格爆紅個陣,傳聞連六叔都有睇
有冇人覺得candy呢滴眼淚拍得住當年皮皮滴眼淚
人地入得20強有佢原因
因為mv少鏡頭, 所以出街咁多集影參賽者反應個陣好多空姐鏡頭
我覺得組一隊4個係九零尾即食嘅 再組多隊6個千禧後後生嘅 即食果隊我諗係阿Mic,Yanny,Yoyo再揀多個 後生果隊就Ivyso,Candy,阿妹再揀多三個
後生囉
講真如果入到團都係下弦
至少我唔會想睇一個未發育嘅o靚妹
少年你太年輕了
身材

[全民造星IV] 係唔係假奶
https://lih.kg/2763497
只可以搞一隊啦
搞咁多隊真係玩死大家你望下pixel
Error唔係行偶像路線先叫做有得做

女團真心要又跳得又唱得啦
想代表香港衝岀亞洲上MAMA唔該真係揀翻啲傳統美女同有啲quali
咪走偏鋒入啲未發育中學生同淨係識拎住支結他彈嘅文青女
睇左一場比賽就下定論就太早
拭目以待燒賣同Day battle
Ariel同Marf battle
撤回決定!撈返非20強既人吧

就係因為你當初識撤回,Anson Lo, Jer 先冇走漏帶紅了mirror,帶利了Viutv
從小老師也加配認真
Alice bb
咁我寧願俾candy入
要搞笑搞個女版error啦
感覺花姐對Ariel特別有愛
似會用好多心機教佢
其他中學妹妹反而無呢種感覺

同埋Ariel讀ischool
應該唔係考dse
Ariel 有韓國公司收佢,但佢放棄
唔講technique呢啲可以練習嘅嘢
至少你可以picture到Day同Marf係女團成員係明星
嗰種feel同氣勢唔係個個有
表演還表演 一樣有人覺得白卡Michelle嗰performance好爆
但女團我覺得係正經嘢 唔想步Mirror上下弦後塵一定要實力樣貌平均
因為韓國公司想佢去中國出道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞