[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (49) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
仲係學生黎,執執佢搞掂啦,可能錢都唔多下本身
覺得佢好型
優質潛力股

睇晒幫佢影依張嘅攝影師嘅ig,佢都有影其他造星4嘅人

Ariel嘅相真係影得最好,如果攝影師有上連登講兩句點解你會揀依幾張

我覺得依個妹妹態度上好似已經ready好做一粒星,佢聽教又步學,只係唔識表達自己所以俾人感覺好串
Kinki似真心毒
佢比演果時都幾上鏡,好過好多人
[member]
Kay仔復唔復活到
因為我被外在因素完全影響,經歷完第一輪初賽,覺得自己跟專業的水平相差很遠,要繼續努力。

Feel到蘇菲過唔到96強
屌有啲初戀嘅感覺
留名睇未出場既超酸
好咩,籍口多多咁,又擺唔低空姐身份,覺得自己紆尊降貴參賽咁款
蝕家燕宣布正組男團,取名WinD DrivE Oil ? 硬撼MIRROR
https://lih.kg/2772772

諗起早2日呢度先討論完人才都來自家燕媽媽
佢會唔會自己整隊人
今日就有呢單新聞
最on9係嫌鏡頭少而同工作人員嘈
家燕媽媽學校有料係事實
但係呢個年代就咁捧唔會紅,一定係靠真人騷選秀
仲要super boy 呢個名老土到,衰撚過p1x3l
佢係陳輝揚主角黎
算紓尊降貴la
其實睇咗咁多個心水嘅女團list,感覺冇一個可以做到隊長個位。

[member]
輪廓搞唔掂
感覺入團會成為炮灰
Yanny都成日喊
方方同子涓完全唔夾女團
睇完方方個表現覺得佢俾人吹大左
唱又唔好聽跳又唔係話好勁但又有種覺得自己好有實力嘅感覺
拍落班dancer到根本就突出唔到自己
希望花姐同呀wing為女團前途著想唔好簡佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞