[NS] 真。女神轉生V

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
而家出去行完一轉要要火影跑返save point
咪算好
真III跑返去SAVE係隨時收皮
唔洗自己跑 按L掣傳送返去安全快捷
初期加速加到幾多開始加其他能力?
普通難度
下?
真3係迷宮死咗要重行一大段路 重要暗雷
我玩hard,天使加2隻冰魔法,我自己合左隻火龍仔用冰魔法,條蛇一儲氣就要4隻都防禦,不過有時冇運幾隻中毒都有可能game over
打咗第一個大boss未 過咗佢會解鎖
未接觸過呢個系列,但見大家話都有啲難度
玩落係咪似Dark soul系列咁嘅動作RPG?
Hard mode真係幾hard

但最煩係無得較返normal ,一較左就會無得轉返hard

我當年都鐘意全程打hard mode
但要練下等時都轉返normal 或者easy 擦到想要既level再推
所以唔覺得難過真3,真3真係步步驚心,仲驚比人先制,呢隻識兜背一定唔會比人先制
無機係手 睇下有無巴打幫你試
回合制RPG
難度應該算係頭幾 回合制黎講
劇透了哦
想問下有冇人買左dlc包 諗緊個d乜乜之舞買唔買埋好
有挑戰性,識得組隊打boss屬性相剋易過刷Lv過關。用自己想法砌隊以半死狀態攻略完成個boss ,勁有成就感。同Dark soul推王boss感覺一樣
直接買左dlc bundle
體驗如何
刷經/錢個啲就睇你玩咩難度 就住刷就唔會影響到體驗
其餘個啲副任啱啱先開啟 未玩
人修羅果個一開始就可以打第一隻 直接比人打死埋
我隊野咁樣
全部都學左冰魔
隻骨學左啃咬
有魂就呢3隻出黎輸出
無魂換天使回血 打到差一小格紅色殺到
俾成狂開AOE
隊入面係咪只可以有一隻同款?
如果我想合天使/美人魚
係咪只可以用左我一開始隻pixie
合完再去捉下一隻pixie?
買道具火障石。boss臨開大招用左佢
屈機道具之後boss我都係用呢個道具過
打女媧就用風如此類推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞