科大讀書的五個階段

154 回覆
1156 Like 15 Dislike
X
我佛慈悲為懷,眼見少林寺武僧勤力練功,感動不已,善哉善哉
係科大讀書真係成日讀到好sad
然後再聽X Japan啲歌真係好有feel

本人好撚鍾意哩幾首
Without you
Endless Rain
Tears
Longing
Forever Love
Jade
Crucify My Love
Say Anything

Yoshik嘅話就
Unnamed Song
Red Swan
我逍遙派架
建議可以去youtube打 Alive, 呢首排第一,第二就art of live
哩兩首得閒先聽下
冇上面個啲咁鍾意
我鍾意抒情個啲多啲
快歌就鍾意Rusty Nail同埋Kurenai

X Japan=My u life
次次考試炒完都聽Endless Rain
中學個時聽都冇依家咁有feel
BTW我中學應該係Ellegarden/RADWIMPS/AKFG
巴打係咪都聽曬我推個啲
真係好好聽
推薦你
雖然我每個sem都覺得讀緊個個sem最辛苦
但真心
今個sem真係最辛苦
但聽人講year4 fall仲辛苦
其他都正,係呢首最有feel
我覺得2009live一開頭用小提琴拉紅個前奏第三好好j
佢live真係好勁
唱到好似CD咁
但唔知點解without you
我鍾意CD個unplugged版多啲
不過冇喇,toshi2017已經唱唔到上去,yoshiki 打唔到鼓
X係最好嘅回憶
如果你唔係多civil friend yr4 Fall做capstone真係好煩
ust civil係咩都靠source 啲prof成日都勁懶照出一樣midterm
結論識得人多 有source就唔怕
雖然都係社會定律嚟 識人好過識字

但其實點解你要咁大壓力 過3即係唔差啦 唔會係咩都唔識啦
但我同意上堂一大陣毒撚味
唔好講其他u 入一入lck望下都知幾大分別
唔好問科大比到啲咩你 問你自己比到啲咩科大
內卷U
個人認為rose of pain第一
唔R點會有
3510 mt已經炒得好勁
溫左幾日 做埋pastpaper
(自問都唔會咩都唔識 但出嚟個分同我講我真係咩都唔識
但佢出得完全唔同
雖然我唔明啲人點解會識
(可能因為我走曬啲堂但佢上堂又有通下水
Toshi 上人類觀察唱炎會唔會太屈
https://lih.kg/2499143
Maths major 留名
就嚟頂唔住
我係指佢唱唔到x嘅歌,但係唱其他歌係完全屌打
有 雖然多人叫佢做university of single and toxic多啲
對上一個自殺應該係2018 (一個真係跳菇死 一個係hall上吊救返)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞