科大讀書的五個階段

154 回覆
1156 Like 15 Dislike
讀busi表示其實幾chill
你都知讀好D書就唔駛讀engine
又要入三大,又要成績一般,唔通BBA會收你咩
咁咪落力D溝女囉,正正常常點會溝唔到女
會唔會係你自己問題
會互相幫下大家既,你r熟civil莊啲人、做grp project同多啲唔同小圈子既人part下就會久而久之識多好多人,到你遇到問題自然就會搵到人幫手架喇。
例如我自己geo 37xx 嗰啲course同steel 讀得好順,亦都係我少數有A+既course,呢啲course就我幫下人咁;去到啲咩fluid呀material呀RC呀嗰啲就瘋狂r人教我咁樣
熟tutor都幾緊要,我嗰陣試過上prof屋企打麻將 我yr4嗰陣都成日搵prof傾下之後條路點行
愈講愈撚掛住讀書嗰4年屌那星
我英文冇4
如果唔係應該會收
唔會
我到依家仲未有A+
平時仲要冇fd問
而你咁多fd 又熟TA同prof
仲要屌左幾條女
緊係讀得爽啦
咁你繼續受苦啦

利申 ust mech 過3 grad 唔覺chur
WFC
哩個post入左幾件老屎忽都on99咁
有時真係唔可以怪UST學生比人笑
你班友比人笑就算 累撚埋我
補充返先
本人係過三嘅
唔鍾意咪去exchange lor
grad左嘅老屎忽入嚟問下各位科大師弟師妹有冇俾Asshole撚到冇hall住要日日享受91/91M/11優質服務未
都好過bu shity 恆大 教大個啲嘅
冇apply到
好想去HKU exchange
隔離科大post成班巴膠日撚日討論91/91M/91P
你如果本身唔識同女仔相處或者溝唔到女,真係唔會因為入其他u而有改變大把毒撚入hku都繼續係毒撚,要識人溝女嘅落bar落club都識到啦,連u都唔駛入,所以啲毒撚們真係唔好覺得溝唔到女關ust事就算你入到hku都唔會有女架啦
其實係
所以我都係玩下膠鳩up下
不過讀書chur係真,由其是第一年engine board discipline想入computer science真係chur到on99
對自己冇要求嘅
邊到都唔覺得chur嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞