Hello Peter (168)

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
俾 venom 同 nwh 玩謝咗 原本MOM上映早過 nwh,但係 nwh 提前,Tom 仔又要走去 Sony 搞到 multiverse 成件事急住要發生,搞到 MOM 成個劇本要重做,原本個導演走埋。而家拍完又要 massive reshoot 真係有啲擔心

好似又話拍到 Wanda 太過奸,要改改劇本俾返啲同情分佢。其實我有啲擔心套戲,WandaVision 又要接落去,Loki 同 gg 啲手尾又要搵佢執

其實我期待 MOM 多過 nwh... 特別係睇完 what if 鐘意魔法神怪嘢多過 Tom 仔柒柒吓咁,把聲好高音耐咗有啲厭
hardsell 到 不了

Sam Raimi心諗你以為我拍Doctor Strange, 其實係Ash vs MCU
MoM
Spider-Man 4
原本拍個d剪一套what if出黎都得
有clea,咁有冇magik
咁咪好
CG錢都慳返
正,play off頭兩場輸晒
之後龍門係咁派膠
鷹眼已經播左四集
我覺得真係麻麻
暫時Kate呢個角色冇咩魅力
新角色黎講Yelena同Sylvie討喜好多
Yelena
塊面好尖
爭啲以為自己認錯人
塊面凹左好多咁

成日回錯po
Sor
我覺得kate 幾正
不過面個兩粒疣要攪攪佢
以前tom仔塊面都有粒野
好似佢做spidey之後冇左
如果Marvel終於要開拍X-MEN,
強烈建議搵返Bryan Singer導演或編劇,
話曬咁有經驗
點解
先唔講舊Xmen
你係咪冇睇過apocalypse
一路吸一路甩頭髮
https://youtu.be/IjiZZvrePVE
記錯係吸能力
應該係apocalypse調自己過prof x身體
Matthew Vaughn>>>>>>>Bryan Singer
titans s3 睇左兩集
幾好睇
有番S1 果啲feel
S2有啲悶
Rachel 好正
Sylvie邊忽討喜
我覺得Sylvie個背景故事講得幾好
個角色有明確既目標
佢同Loki會鍾意大家呢個設定又幾過癮
最自大自戀既人愛上自己既分身
除左殺Kang之外都冇做啲咩傷害到人既野
同Loki組隊嗰陣又幫到手
佢殺Kang係自己一路以黎既目標
所以明佢點解忍唔住手殺
實際上殺左Kang係益左我地 有得睇multiverse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞