[AD有乜用?]LA Lakers | Mamba Forever 討論區 (304)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
時隔n年場均大三元 ching 單核上西岸第8(好似) 好難唔比佢
公平的講,佢個數據你估真係想刷就刷到
排第幾,我覺得係其中一個評分,而唔係最重要
其實之前公海已經吵過
睇返數據個年clutch time 高階數據
Wb係贏登
加埋個年歷史性加故事性 其實無可能唔俾佢
其實依家隊波真係唔啱vogel教 成隊大部份人都攻>守 你搵個淨係識教防守唔識進攻嘅教練教變左攻又無守又無
佢而家好似好迷失
唔知打咩位好咁
希望唔好搞搞下打到熱火個時bosh咁
無晒背籃企係外圍
我仲發現咗佢有一個非常唔好嘅習慣
就係早段叫太多timeout
永遠去到第四節都唔夠timeout用
啱先最後一個play叫個to畫個play會好好多
都唔同類型,Caruso典型工兵,無帶隊能力,如果今日係佢帶隊應該輸20分以上
咁你咪撚攞rose比啦on99
又話rose好啲?
依家又攞klay 比做乜9啊
咁頭47分鐘打得垃圾 最後一分鐘打得好=overall打得好?

如果你既邏輯成立 咁你就更加唔應該屌最後打一分鐘打得差個個
熟悉嘅湖區返黎了
上場馬刺西書clutch time打咁好你又睇唔睇到?
係 47:1
第一你比喻係on9
第二講左成隊打得好就唔會打雷霆都咬得咁緊 倒左10幾分水
倒水個陣個d人又唔可以怪?
熟悉既wb都返黎
咩事多左咁多未見過嘅爆閘狗
果時仲係老母個狗閪到

Ching思路清晰
雖然我都好憎西書,但嗰位lonzo ball講啲嘢真係好on9果然係活躍cctoy
記憶中係
thunder 今季剩係贏lakers個幾場就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞