[AD有乜用?]LA Lakers | Mamba Forever 討論區 (304)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
rondo 第四節全部上籃 炒哂。。。
又咁講 唔睇得分 睇正負影響 同fit湖人
caruso 唔差
其實melo係SGA入logo 3 之前都炒咗幾球
個段都好關鍵
成隊唔知想做咩變相俾雷追到再反cup
真 vogel 成日排垃圾陣 又死攬daj 咁廢都成日隔硬上
輸完第二場又排返一樣陣
melo 炒果兩球wide open 3 好傷
最後佢入返都係岩岩好補返佢果兩球wide open 咋
放心,龜在呢方面會攬唒上身,佢更衣室冇問題
輸阿龜你提rondo做咩?
係,呢樣真係預咗
帶腦打波一件事
能力上本身就比唔到Westbrook
光頭佬本身3分都麻麻地
係性價比高姐
係囉
billy Donovan on99防守佈陣俾jazz cross pass傳爆又睇唔到
Pg13腳軟又睇唔到
有場wb lead okc 26分反cup又睇唔到
個段真係唔知打緊乜
你眼望我眼
大家企係度
中路大塞車

AD入個球擦板都唔明點解佢會係個個位
melo上一場輸比雷霆
三分8中1
但個個都殺龜
成日想玩英雄波
好心你唔係準就死返入個底打穩陣2分啦
係要fade away 中距
以前你準ok 宜家就收皮啦

迷lakers悔終生
盡早棄隊更稱心
邊到係實至名歸呀嗰年登登戰績好過佢勁多,數據同佢差唔多,好大爭議喎ching
你email比湖人管理層啦
好大爭議係指邊度?
全世界投票都幾乎一面倒7:3, 8:2開喎

btw,出去公海傾呢個話題 唔好係度阻住人討論戰犯
睇mvp票數係一d爭議都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞