[AD有乜用?]LA Lakers | Mamba Forever 討論區 (304)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
巫師今年有冇機會入po
想睇
今日睇咗拓vs騎
Dame 真係仲鳩過WB
手感差仲要浪射
係毫不猶豫咁射
GM James 真係好L野

Lillard透露當時的一些對話內容,他表示:LeBron問我對自己的處境有何看法,我告訴他就像我告訴你(海耶斯)的一樣:我只想處於一個能夠贏得一切的位置。他向我描繪了這樣一幅圖景,如果我離開,情況可能會是這樣。他沒有告訴我來洛杉磯,他只是說了可能發生的情況;我告訴他,‘我知道如果我和你們一起打球,考慮到我的能力,我知道我們會成功的;我知道我是誰,也知道他們是誰。

詹姆斯和Lillard曾私下密會!湖人雙巨出面招募,最終決定仍不想加入超級球隊!-黑特籃球-NBA新聞影音圖片分享社區

詹姆斯、一眉和Lillard就關於Lillard未來的話題,談了1.5個小時,最終Lillard告訴詹眉:我不知道這是不是我想要走的路;Lillard還沒准備好加入湖人這樣的超級球隊。

密會結束之後,詹姆斯又邀請Lillard參觀了自己豪宅的其他部分以及後院,之後Lillard打車回到酒店。
佢不嬲都係咁打架啦
Dame今年唔走出年都走啦
今年playin都唔知有冇
Dame 驚能咗我湖三分魔咒
垃圾冇膽鬼
佢自己依家都係中左bug
九成都係佢reject先搵龜番嚟
以前都唔覺佢咁曼巴精神
就算dame 肯
拓都唔肯
拓,除左AD同廢老任你揀
可能占教佢今季扮廢 迫拓下季平放比湖
下5場芬打,黃蜂,熱水,狼,馬刺
希望贏到芬打同刺
當拓冇到?
會然次次對湖都著晒
上次kobe空難之後個日佢就一條友屌打成隊湖
睇漏左
可能個場就係令拓雙槍射到返生既時刻
我expect除咗熱火其他贏哂
都係得KCP同牙禿留唔到比較可惜古狗就算9數啦
5勝3負排緊第6
拎個回塘AD黎比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞