[mnet選秀] Girls Planet之馬面以外參賽者及Kep1er討論區 (4) 休寧巴希憑甚麼能夠出道

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
點解你認為佢開左咁多個分身??
果個根本就係假日本妹,有陣支味
仲要又係家燕媽媽個女團出黎,張相見到旁邊個"支那妹"都唔開胃
咁細個就已經學跳舞但都係跳到業餘既level
香港地真係差到跳個十字步就當跳舞

本身都好期待香港既女團會係點
之後果幾組應該會好好多,起碼係dancer, 但就通常冇星味
最緊要支那妹子涓唔好出到道啊
日常掛住Yurina
架妹牙光換yurina就好了
好想馬面換yurina
馬面換左myah啦 混血換混血
馬面換anyone please
Agger 韓屍黨係kep1er post毒瘤嚟
其實你地誤會曬
造星根本就唔係玩韓國選秀形式,個概念完完全全唔同,只係要佢地諗1個item出黎表演,只要岩評判口味就贏,但d評判又奇奇怪怪咁,同觀眾中意既又完全唔同

班導師反而覺得韓風太統一冇個人風格
造星1果時jeremy表演韓風跳唱好穩定,但就比評判導師覺得韓風好冇特色跌入foul區

班評判仲癲仲奇怪,速食商人主義只留靚仔有肌肉,人地表演跳唱,d評判走去評胸肌,痴鬼線,結果搞到班有實力既一早已經foul走曬
好似Dee哥咁,跳得唱得演得lead得但一早就比評判叮走

但好彩出道係花姐選人,唔跟比賽結果(因為d評判太唔正常)
不過入到error, 阿dee就要受苦受難食蟲玩死亡行星等等

所以話,mirror紅到真係奇蹟黎,但佢地的確每個人都好唔同,有自己既風格,有自己擅長既野,但跳唱實力一定冇得同韓團鬥,香港訓練同選人既準則同韓國完全唔同

利申:造星1 淨係中意阿dee, 肥仔,佢地值得更紅

https://youtu.be/4s0TFf_4p5E
https://youtu.be/VZ66LIfI7-Q
https://youtu.be/NlBGNa5hPLo
做咩係度宣傳鏡同錯
唔係宣傳,只係見你地講緊造星
但好似get錯左造星個concept
造星同produce 系列好唔同咖
睇完都唔明點揀人
姐係撞彩 咁岩評判鐘意就入圍?
日:睇發展同成長潛力
韓:睇玩階段實力
港:撞彩?
*現階段 打錯
即係全民睇住班騎呢評判judge人 最後一條友決定咩人會出道嘅意思?
全民=花姐
有日無啦啦4,5個人同一時間衝出黎話韓C可愛QQ剩剩剩
係啊,每一round評判都唔同,準則又唔同
有d評判睇娛樂性,有d睇跳唱實力,有d睇星味(樣身材), 有d睇設計表演既能力
條線round round都唔同,真係可以講:靠撞彩,撞岩個評判buy你咪晉級囉,但同時導師個標準又唔同評判既,所以導師同評判成日有衝突場面,然後花姐影響唔到個賽果,但又好biased, 佢個心水foul左又會覺得好唔抵
你地當造星係附送表演既台前幕後真人show就差唔多
原來依加已經選到60強 由評判選
邊忽全民 痴線
viutv班pd會mon住連登既,睇下邊個有人氣又有才能多人講即刻簽左先,費事流入別人田
不過你又講得岩,係啊,出道決定權在花姐手上
天巴你個名原來關鏡事嫁?
當殘酷一叮咁睇好似觀感會好啲
總之評判鐘意=ok 唔鐘意=唔ok
咁我都宣傳下鍍我先
https://youtu.be/YeP0-0Z2zQA
404同pdj係咪都係咁未開播先foul人 但分別係睇hit rate foul?
完全冇睇過造星
當年出道,最好vocal應該係同隊既Bora 同海允
唔知點解諗起mixnine咩都菊花講哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞