[mnet選秀] Girls Planet之馬面以外參賽者及Kep1er討論區 (4) 休寧巴希憑甚麼能夠出道

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
安俊英出獄 啲支那人問999果個幾時入
到依家都係覺得比人黑
隔離去到第2集8個參賽者得2個係叫正常啲
出來跳舞同唱番首正常歌
其他果啲全部係度才藝表演仲要柒果隻
唱兒歌跳開心舞,選女團要呢啲?
真係睇到好肉酸
老老實實你地話文哲賓印
文哲如果入去造星真係變ace
不服來辯
唔需要比較都覺得唔差
應該係GP 99個入去都可能係C 實力有差,佢地好似係 over 15,000 人選 KCJ 33個一共 99個!
果然係同盟
999係韓國選秀都唔係實力勁嗰班
要用香港班雜牌軍嚟捧高 幾好笑
大小喬係造星都係all rounder
你地有冇入到 Kep1er 既 Daum Cafe 做會員
隔黎玩akb種形式仲好啦 由路人開始慢慢培訓
依加用韓國選秀形式選啲九唔搭八嘅人返黎都唔知做乜
隊長早晨
冇睇

真係有提999?
小婷係入面既話根本唔撚洗選,直接出道做 Centre 啦!!我唔信香港真係咁癈到咁,可能係叻個d 都去左大陸,日本,韓國做練習生啦!!
我話呢度提
我無睇過
sor

當我冇問過
仲有第一集最後1vs 1 個日本妹又叫坂本 xx, 我一聽,唔係咁樣瓜佢又叫坂本,但同舞白差10萬9千里
唔同版本
如果安俊英早2星期出來,佢會點睇999,除左整走馬面之外,會唔會攪有真?
你問佢想唔想再坐監咪知囉
Time to go home
覺得一定會
馬會 有真out
造Myah 同Yurina 藍毛上番黎
一定唔會得一個c group,藍毛毛同牙東都有機
j group真係差yurina就完美......可惜日本仔仇富連自己人都唔幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞