[mnet選秀] Girls Planet之馬面以外參賽者及Kep1er討論區 (4) 休寧巴希憑甚麼能夠出道

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
我都係第一次睇
講真參賽者實力差就預左 但感覺成個節目制作都好垃圾
同埋花姐好撚煩
999是但搵個C group去造星4都屈到機
Kep1er
到底邊個會成為主唱
感覺yujin mk恩 親生女都有機
親生女一次主唱都無做過話唔定唔係佢
阿僑叫lorina?
個個中國人都玩ig。
pr喺999係大姐姐,但喺造星4既話應該係妹妹。
Lm
佢個"全民"唔係"全民投票"咁解
比較似係"全民睇住佢地成長"
講明左係想由0打造香港人既偶像,而唔係選受歡迎既有基礎練習生黎出道
甚至最終出道名單都未必係10強,睇mirror同error就知啦

其實造星1 foul人果時仲奇怪
d 評判都唔知做緊咩,導師又同評判睇法唔同,賽制又痴鬼線
引到人繼續睇既元素:聽最抵死最mean既旁白,睇火爆花姐狂diu人,完全100% 將班參賽者既性格優點缺點表露無遺好raw
同produce系列既賣點好唔同,做出黎既舞台又好唔同,表演項目好自由好free, 演戲跳唱rap搞笑咩都得,比較著重既係班參賽者設計自己表演既能力,點樣弱化自己既缺點,展現多d自己既長處,創意同食腦好緊要
所以好難比較
笑左 mk恩點會主唱
Yurina嘅愛係無遠弗屆
好似太陽咁溫暖

-沒有百合凪的第十二天-
我睇完佢地96個跳前傳真係勁難睇
又唔齊又無力
睇完即刻睇返ooo
攞啲專業練習生同班唱開k嘅嚟比真係冇得比
係仲衰過唱k
佢地唔應該係一齊跳首主題曲MV,而唔係d
好似有故事既 MV ??
真係唔知點入到圍 無入到果d究竟有幾廢但又想發明星夢
有live版好難睇
睇左陣無入圍個 d ge 表演歎為觀止!
係邊睇
其實隔離果團人都無討論價值啦
諗起上屆果幾件都唔知去左邊
都係節目為做而做 又唔係為佢地出道

講實力同訓練時間點比
你估真係辭左份工同你玩咩
咪又係收工約埋出嚟練下
睇完你會覺得符姐,阿冰,大小喬,阿蘇,工人呢d 表演一d都唔算差!
第一集有d 片!
我覺得mic drop佢地跳得好好添
想做 idol無問題,全世界d 後生仔女好多都想做,但人地真係好用力咁練,你練2,3 日就話好辛苦,人地練習生幾個月,什至幾年咁去爭個出道既機會呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞