[入冬]2021-22 NBA常規賽討論區(3)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
你試吓睇埋今季打左嗰幾場,佢mid range 射緊77%.
Fadeaway jumper 直頭係佢signature move, 生涯keep 住4成命中以上.
Clarkson 2場加埋3分18射0中
同LA post up轉個幾步其實好快,同身高既真係好難防,但佢防守我覺得一般,籃板能力我直頭覺得係弱
係咪未見識過Agg 10射10中 既惡夢

當年Yao 隊火箭,一對Por就比佢射爆
大爆射個次打緊豆腐jones wo
有太多次大爆射,今年睇網真係好爽,連入5,6球,唔撚識炒咁
頭2場打到豆腐jones變弱智
之後第3場開始用ashit bb同猴打雙塔限制好返好多
當年只靠兩分波 都可以試到差唔多60分
巔峰期俾晒拓同刺
其實好想佢champ到
諗起以前舊登有約出黎打比賽
打之前有條撚樣籃球博士咁 又係好活躍開post高高在上咁講到好似咩都識好有經驗好識波咁鳩評d球員
點知出到嚟打 四眼排骨毒撚 波都唔識拍完全無力 接波每球都走步

我大概明我同緊咩人喺度討論
你又痴咩線呀
Agg又黎料, 一上場就3射3中
不過你真係廢 好似迷失左咁款 對防守差既人都係唔攻 死都傳
contested shots唔計呀 有無聽書呀?
今場又黎鳩傳,明明好多位可以突入

我明有kd,Agg, 仲有hot hand joe 仔 係場上係要傳多啲

但都唔係唔攻下話
好彩姐
要射就好似司機咁金雞獨立
又有空間又準

想印Allen 波衫了
係咪兩隻腳就唔計
拓今晚唔好彩,平時騎三分廢到瀨屎得30.2%, 今晚竟然五成
數字人又係開頭Lead 第3節尾,節4節頭開紿倒,不過今日有curry 企出黎無倒到尾
76日常
唔係76問題 文件教親隊隊波都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞