[入冬]2021-22 NBA常規賽討論區(3)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
真絲
連登背景自貼ok?
打完j黎?
all star
all nba
all defensive
all rookies
roty
steal champ
170m
迷閪不知幾爽
弱智先會care你地d「意見」多過「成就」

迷閪就係爽
我發覺你都幾多廢話同鳩屎
不如出嚟修頓 1 on 1
我輸咗點都得 你輸咗認係柒頭就可以
all star
all nba
all defensive
all rookies
roty
steal champ
169.64m
迷閪不知幾爽
弱智先會care你地d「意見」多過「成就」

迷閪就係爽
諗起以前舊登有約出黎打比賽
打之前有條撚樣籃球博士咁 又係好活躍開post高高在上咁講到好似咩都識好有經驗好識波咁鳩評d球員
點知出到嚟打 四眼排骨毒撚 波都唔識拍完全無力 接波每球都走步

我大概明我同緊咩人喺度討論
收撚皮啦你成撚日扮清泉 pt前pt後好撚嘔心係度拎存在感
有睇開波就代表一定要好似你咁日日上黎鳩up?
portland對住冇MB冇T Harris ge76打到好撚柒...
預咗架啦
zion 依家300磅都黎

點搞呀
又預咗? 呢邊加埋40M都冇
利拿特果種打法不嬲都傷害球隊,冇效率。
今年仲要咁撚鐵,即刻露曬底
點解佢既打法會傷害球? 效率黎講佢上季per 排第8, 前季排第5.
Randle miss 2 point jump shot
Randle turnover
Randle personal foul
Randle turnover
次次開局手感好之後就隔硬黎 幾分鐘就倒哂水
過左啦
318磅
一頭蠻牛 多年前早明言一頭蠻牛
順風果陣浪射緊係冇問題
逆風咁樣打唔搵一個成功率高D既打法就已經係傷害緊球隊啦
已經唔係第一次見佢crunch time射超遠三分
Zion仲要抖多2-3星期, 之後仲要時間復操
咁即係最快都12月中先上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞