[入冬]2021-22 NBA常規賽討論區(3)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
佢deep 3感覺仲準過正常3分
一句講曬

最尾crunch time, 你想佢走一套戰術定係無戰術就射個DEEP THREE
明明未夠30% 又借D兒吹奏
其實DEEP THREE唔係重點, 佢係有咁既射程
最重要係佢係咩情況射
要打球星波個時你對個個係PG13都會入架啦
往績證明左佢咁打冇咩問題
我可能令你誤會,我講緊最尾兩分鐘唔係最後一擊。

除左佢之外我都冇乜見過有其他球員會咁樣打,除左真係最後一擊
咖哩啲波又好撚合理?
去到尾咪又係睇命中率, 佢上季clutch time 3分有39%, playoff 上到66% 添. 你話佢今季露底,打到第10季先露底仲係咪露底 (仲要連10場都未夠). 明顥係手感問題大過打法啦. 你話佢會keep 住而家個命中率又繼續呢個打法我就認同佢係打法有問題, 但都唔係以前嗰個打法有問題.
咖哩e兩年d波對比前幾年又真係合理左
隊波一直都唔上唔落,你覺得關唔關佢事
啱呀 講咩合理
贏到波ge打法咪合理
拓柒咁既戰績年年掹車邊wo
想知可以點改善
又咁講 換左邊個帶呢隊blazer你覺得更好?
你覺得係會然責任大d定球會責任大d
年年個陣都一樣
關個陣事多d
鼓佬 14+14+7 一定好勁啦

實關架,成隊連管理層都關架. 關佢個打法咩事,定你覺得佢射少啲deep 3 可以champ?
有更加高命中率既方法唔打執著係浪射3分到
我就唔同意啦。

同西書係雷霆差唔多,有冇佢果種打法球隊都唔會champ到,但唔阻礙佢果種打法就係傷害球隊
字母clutch time隱形
吾蝗射波太差
咖哩防守太廢
佢上季clutch time 3分有39%, playoff 上到66% 係咪浪射?
有冇佢果種打法球隊都唔會champ到, 咁佢傷害左拓啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞