玩21點最有效嘅策略係咪應該等莊家爆煲?

537 回覆
330 Like 23 Dislike
認真一問呢張野可唔可以帶入賭場?
賭枱上任拎
一開始我乜都唔識,個Manager 叫我跟個 table 玩就可以輸少D
澳門賭場有無呢張野?
你唔撚識賭錢 就唔好人講你就講啦
No, BJ and Dice , Asian never give a shit
澳門去賭百家樂啦
好有老一輩既味道
唸起郵輪玩
座尾門莊通殺要比其他人黑面就覺得香港人好冇品
一係掉位囉做乜要咁姐
平時自己帶鐘
BJ 你唔識玩就會比人屌
你12 對 dealer 隻6,如果你走去要牌
就算dealer bust 都好,全枱人都會屌你on9仔
21點唔貪心先係平均勝率最高
所以莊家穩穩陣陣唔爆長久落嚟係必勝
賭仔心態一定係覺得自己博到blackjack

除非你台枱人都同個莊鬥穩谷爆佢
但現實係可能
你無視機率乜柒都係睇運氣
就係你依啲賭徒賭場先有錢賺

贏就贏輸就輸 一半一半
賭場只求打個和
講緊最後一個人嘅決定

即使佢唔計盡哂

最後個結果都唔一定理想㗎⋯⋯

如果你覺得我咁講係純粹咩都睇運氣 咁你鍾意啦
計盡哂*

意思係盡晒最大嘅努力去做最好嘅選擇

咁就一定贏?

所以我講最後嘅人做咩都好 根本冇得懶
你意思尾門嗰個人唔會有任何輕微優勢?
機率完全一樣?
條數唔係咁計
就算你有 edge 都好,始終你都會有 swing ,或者小概率事件,所以要根據你個 bankroll 去計你既 maxbet
咁樣玩,你 bankrupt 既機會好細
但如果你都唔認同有方法可以贏賭場錢都係一件好事
起碼你唔洗輸
on9
你玩高LIMIT咪成副牌
因為真係ON9行為黎

即係你20點都要牌都可以係隻A架, 不過好撚ON9咁解

坐尾門唔肯拎牌驚爆, 16點對隻公都唔拎牌既就收收皮唔好玩 一係唔好坐尾門
其實你正常玩點都輸
你一定要有 edge 先可以長玩
但我見好多連燈仔都唔知 black jack 係可以 profitable
仲糾結係守尾門嘅問題上
有D失望
你估你鋪鋪五千萬瑞士銀行本票咩
最on9就係哩啲上代廢老賭法,我尾門幫你哋頂一張爆左你地會夾番錢比我呀?
BJ 其實好敏感
如果你好明顯用 high low ,一晚嬴幾千鎊
一啲細賭場已經會即刻ban 你
所以好多 low skill level 既 counter 都唔玩得長時間
見過份野 好痴線
賭特別號碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞