[咪嘈] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙管理層死全家吹水區 [1528]

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
買到咪又係永續mcfred
📝 — 3 reasons why #mufc didn't sack Solskjaer:

1. A reluctance to tear it up and start again. New managers mean new resources and quick replacements
2. To give United more time to decide on various situations
3. To give Ole a chance to arrest this mess #mujournal

[@AndyMitten]🔴3️⃣
我曼咪打全能足球囉
講真當今球壇應該係得美斯一個即使同阿朗同隊都覺得自己有資格做隊長

隻龜做阿朗隊長,自己都知醜啦
📝 — 3 reasons why SO9 must lan:

1. Use rubblish
2. No form
3. Use eyes C to see ball
希望佢長眠
好彩無買upxxxxxxxxx
咁又唔係最好波先有資格做隊長
不過而家曼聯真係無乜邊有個領導才能
唔係講好波,係講壓場感
龜都做得,咁當年藍天仔都做得啦
華拉尼 Bruno C朗全部都係隊長級人馬
拉莫斯?
上面一路用口屌,下面就真屌
手足勁癲
搞事暴力領隊不了. 和平大愛sob
so9比件勁既前鋒佢都係67
lkk 經濟圈
你覺得vdb之後
短期內會有荷蘭人肯嚟咩
摩佬既缺點其實干地都有
我覺得干地係勁既,不過見到 d 反摩既人撐干地,我真係笑而不語
係 兩個其實好撚似 踢法性格都係
真,干地咪即係意大利版摩佬
反摩仲J乜嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞