[咪嘈] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及格拉沙管理層死全家吹水區 [1528]

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
Marcus Rashford MBE @MarcusRashford

I can’t lie you haven’t heard from me on here because as a United fan I didn’t really know what to say after Sunday. I was embarrassed. I am embarrassed. Our fans are everything and you didn’t deserve that. We’re working hard to try and fix this. We have to redeem ourselves.

他知道,哭是沒有用
有媒體報導,紐卡素對巴塞隆那中堅朗格勒 (Clément Lenglet) 及丹比利 (Ousmane Dembélé)產生興趣。 報導指喜鵲不想在 1 月轉會窗口揮金如土,取而代之是進行“小額投資”,因為他們正在計劃明年夏天進行更多大型轉會

買埋鐘斯啦
一件炸彈一件玻璃
Sack Solskjaer
Hire Koeman
Use VDB

Problem solved
疤拿拿林黎簽走普巴搭多個sob啦不如
有球員爆料好快會炒

高文拎嚟做醜人趕小花走,功成身退
有阿SIR撐最少聖誕前都頂得住
人地搵沙維教 睬你都傻
趕埋牙蘇
牙朗球玉level實知邊d教練有料
點解會迷so
疤搵領隊仲麻煩過獌
要師承告魯夫 又用青訓 又要成績
最後人腳又唔得 錢又無
嚟緊三場項住唔畀人大炒就教到下季,然後妹、VDB、卡叔、連、馬達全部走,又要多幾年時間同幾億鎊重建
根本得阿朗配做 captain
係on9 先會搵隻傻龜做隊長
講真佢連打交都唔會企出嚟
人腳唔算好差姐
最接近CEO既男人
干地比巴塞搶埋就好笑
人地名宿高文都炒得快過蘇狗,真係笑死
直接當拜係狗
佢有撚錢請人咩
懷疑都係嗰啲名宿返嚟 免費咁教
干地同巴膠層會唔會未開波就嘈
巴塞邊有錢買人
干地唔會想去啦
好似話想搵沙維番黎教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞