iPhone Magsafe 尿袋討論(二)

1001 回覆
6 Like 12 Dislike
買普通夠啦

之前佢出過支飲管買過無伏
咁但係呢個第一代好撚大伏
MagSafer淘寶料
唔比你贏吓 "細哎" 嘢, 又點昆到你落大注
Belkin 3合1 叉AirPods 2 勁熱同埋叉下停下 點搞呀
比咖啡兄弟搞臭左
就係等人講呢個 case
AirPods 用 3rd party 無線差, 好多都係咁
幾百蚊都驚咁可以講咩
戴套同唔戴有無分別?無理由吓吓拆套咁唔user friendly
唔關套事, 係個 qi 唔夾
係正路嘢, 幾皮都買得心甘情願
比人搵笨, 就 $10 都會覺得氣憤㗎啦
信韓繼聰
佢話出到 15W, 但 iPhone 食 3rd party 最多都係 7.5W
Indiegogo 有test 上到15w

Apple vs Belkin
人哋外國試晒係咁:
Just like last year, Apple has seen fit to limit all iPhone 13 models to 7.5W of wireless charging if you use a Qi-enabled device and 15W if you use an Apple MagSafe charger or a third-party MagSafe charging accessory approved by the company.
抄到咁似
Apple靚啲
好掙扎 Apple 好靚但Bellin平一半
講真冇信仰,b記夠用啦
各買一舊,我都apple 同ego各買一舊,一舊放公司一舊屋企
Ego咩質素呀ching
聽講差住時幾熱下
Size細過apple,痴得無咁實(可能因為我殼淘寶),電多過apple,會熱過apple但唔係辣手個隻,整體我覺得ok
其實我諗住買多粒平既,apple長跟機,真係用晒要趕住出街就拎第粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞