Diablo 2: D2R (63) Switch 孤兒仔

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
平台:PC(亞服)
換符/PG

蛇皮28抗 #21F

10PG:烏鴉之霜、天使戒+鍊、艾斯屈塔(+3技11/15)
7PG:瑪那德戒(7c7c)
5PG:法師之拳、
4PG:娜吉甲、農夫王冠(+1技)
3PG:不朽武、不朽頭、不朽手、維斯爾坦盾、食屍鬼之皮、門徙衫、暴風騎士斧、痛苦之鎚、拉撒雷茲之杖、黑橡樹盾

2PG:懸崖殺手(+2亞馬技)、火精靈(+2火焰技能杖)、骷髏收集者(MF杖)、艾斯屈塔(+1技)、檀君武

1PG:惡魔肢體、暗影之牙、霜燃手、放血者短劍、雅典娜之怒(+1德魯依技)
+3德魯依召喚技能(藍護身符)
+3火焰技能(法)(藍護身符)
+2被動與魔法技能(馬)(藍護身符)
+2 召喚技能MF 全17抗(死靈)(黃護身符)
==================
巴打 被分流了
唔係亞服? 定排緊隊入緊亞服
我轉美服 同你trade啦 俾你battle tag 我
PC放
2PG-塔頭
6PG- 27%FCR 精神水晶劍
3PG- 按手禮
4PG- 警戒之牆
2PG- 20%跑+21MF
4pg- 30mf 黃金腰
亞服太多人會分流
烏鴉咩能力?
一陣影比你睇,未入到
請問有無巴肯放粒22符我用pg收?
大概幾多pg收到?而家唔夠抗仲係易死想打粒22符上身
有冇巴打有時間幫手打hell 古代人同巴爾
可能你pg 收d 抗裝仲平 海蛇皮個d
放野
無形 巨神長柄斧 4S 換 符
漆護鎧甲 4S 換 3S
+1 標馬板 23F or 21 + 22 F
+1 德召板 20F
+2 攻擊靈氣 抗寒34% 護身符 換 符

放 PG
驚戒牆 20FCR 5EK - 4pg
傳送符 - 7pg
骨寸 - 3pg
天使戒 - 3 pg
馬維 手 - 5pg
不朽王 武 - 4pg
不杇王 腰 - 3pg
不朽王 頭 - 3pg
艾爾多頭 - 5pg
特等連枷 5s - 4pg

另放 31 喬 - 500 HKD
要艾斯屈塔
你覺得我會未有呢身裝鳩飛咩
玩左一兩個禮拜召靈,推唔推mf 都係咁慢
等價交換 打完幫我 帶我隻新人打洞 ok?
21公價40粒
22 要60-80粒
腐肉之風有冇人求其出幾粒PG要咗佢
20,23-27呢
23-27我覺得你肯出都冇人肯換
20 都要30粒
23-27 你用22個價乘上去咪得
我想知大約價值
係咁計?

放假軍帽4PG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞