Diablo 2: D2R (63) Switch 孤兒仔

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
新入坑朋友注意事項 睇完先再問問題

Q: 咩係pg
A: 完美寶石(perfect gem)

Q: 人物練法?職業介紹?
A:
1. 巴哈 亦要留意帖文日期 有部分攻略已隨更新不合時宜
推薦:【心得】D2 從零開始的拓荒懶人包
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=742&sn=1267474
2. Youtube 搵 王文賢/豆奶 (只供參考)
有晒詳盡影片教學一步一步解釋
各種技能同屬性點法以及各種遊戲需要注意既細節

Q: 用咩裝備好?咩洞咩符文係邊度打?
A:
1. 暗黑破壞神2 易牙居
http://iyazero.tw/Default.htm
詳盡資料網站 解答你所有問題
符文需要刷第一章第四任 女伯爵 單人刷掉率較高
亦有各種寶石掉落 可以儲低日後合裝/合賣錢用既杖
符文裝備必需注意裝備種類 正確洞數 及順序 入錯就浪費左符 要重新打過
2. D2R World 一個幾齊全幾網頁 咩都可以check
https://d2r.world/zh-TW

Q: 唔夠boss打 唔夠力 唔夠血 唔夠魔 唔夠屍 點算
A: Youtube/Google

Q: 入唔到game 買唔到game 唔見左個人 卡住左個人 lag 斷線
A: 官網睇災情 一段轉地區 亞轉美等等
卡任務npc 基本野 出房開新房

再黎就係答到口臭系列

1. 同平台只能同自己友玩 想電腦連家機等跨台玩要等日後研發成功
唔等得就需要玩既平台買多次遊戲 帳號資料就可以共通遊走
2. 建議系統頁逐頁望下禁下 好多功能提示有教
3. 舊遊戲好多反人類硬核設定 同現代標準有落差
4. 當挑戰遊戲玩 核心內容刷刷刷

不嫌其煩講多次 以上基本睇過就會解決晒九成問題

有冇 ching 有 2 粒 vex, 5 ist 換

同埋有冇ching 要散紙 pul lem fal ko 呢啲?
橡心38全抗換唔換得返26
38仲賭? 我覺得換得返
你早2日賣我同你換
我2日前賣左32 賭左個38返黎

人地出呢把+一堆垃圾換我塔甲 我想賣返佢出去咋
其他堆咩烏鴉之霜 腐肉之風 毒彩虹 吸血鬼頭 維爾登戈腰 都唔知點賣
我好想要你D RUNES呀
Switch
清倉

+1陷阱板 自出
+1死靈毒骨板 自出
+1死靈詛咒板 自出
+1德召板 自出
冰+2頭環 自出
冰+2鍊 自出

Pg
巨神長柄斧(已鑲眼光)自出手
都殼 自出
不朽腰 手 腳(每件3pg)
塔拉腰11mf 5pg
賣 馬拉27抗 要 26+24
如果我有需要我覺得好抵換

可惜我無
吸血鬼咩數值 想要
我switch
巴打用脾氣電法?
點玩玩美服傳送有delay

疾下疾下咁
巴打係唔係要蛛腰塔符?
我而家返緊屋企
你降下FCR 解決問題
咁幫你唔到
你用嚟合曬嘢啫,btw 我應該係時候合迷團,成日搵路嘅時候死
亞服 FAST TRADE
法拳 5PG
艾爾多鞋 5PG
你預橡樹唔到40都只係26價, 回唔到本的, 38-39 = 26價
呢把野正係郁個抗性, 個個都會自己合, 買就只會買40 ONLY
要蛛腰,你得再覆我
我都冇 但佢求足我成個鐘 咁咪換比佢
Ok
拎緊眼球等到有榮耀轉返脾氣

而家果把+16%都唔想幫佢打洞住
Ser成日lag都好易傳傳下死
冇呀反正件834塔甲冇人要咪試吓博吓
其實我都未合迷團
想打件靚D 既底材合迷團剛毅
最後28 29X2 31 仲放左係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞