[咩叫足球?獌聯話俾你聽咩叫足球] 普雷斯頓 對 利物浦 2

1001 回覆
50 Like 14 Dislike
岩岩抽中埋vvd 正
贏波唔抽水仲等幾時
繼續搶口
佢好似一月出到
半季20場輕鬆啦
唔通要靠67救世... 頂非洲盃....
無啦啦吹到咁快出得
3月見到落場都偷笑了
今周 Patreon 嘅分析,由於呢場太震撼,所以免費睇,歡迎大家交流吓:

雙紅會中,蘇斯克查口中曼聯嘅所謂「迫搶」。撇開自己捧邊隊,聽到賽後訪問真係嚇親,原來蘇 B 腦中,咁就叫「高位迫搶」(high press),咁就叫「爭取主導權」(stamp your authority),不禁令人懷疑佢嘅執教水平去到邊喥......

全文連結《High Press? Are you kidding me? 一個失波,睇睇曼聯防守嚴重失衡》(免費內容):https://www.patreon.com/posts/57915725
不嬲都injury prone
聯賽杯可以爭下 打四場有個盃
年年都係咁講 年年都傷到唔夠人踢多線之後自爆
真係好專業g唔續約就燒波衫直到fsg out

不過咁樣算唔算爆左salah秘技
軒全場冇停過shouting
對轟真係攻唔入 對獌就係唔敢再咁搏去攻
佢講比全世界知咁水貨問嚟咪冇用
你真獌
可能水貨為下一場做準備 射另一邊
賓哥youtube channel好睇
你邊度睇佢一月復出
咁個個龍門諗法都唔同既
都可能會有人覺得開左5次右下次仲唔係開左
沙拿都冇同佢講返自己本身諗住射左定右
分分鐘下個龍門睇完條片下次就全力撲左邊
結果沙拿繼續射右都話唔定
大把唔中立都出住糧睇獌
上星期佢拍檔咪又係咁
收到風非洲盃取消?
同天滅中共一樣可能性係0
反而個估尾數連聯賽盃都冇份
上季尾對水晶宮嗰場先痴線,唔知有冇人都聽到有印象

未打開紀錄嗰陣就話對上7次主場入面我地輸左三次比水晶宮
跟住到贏到既時候就話對上7次聯賽我地全部贏晒

講到自己咁鐘意睇數據,結果佢只係一個玩弄數據既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞