[咩叫足球?獌聯話俾你聽咩叫足球] 普雷斯頓 對 利物浦 2

1001 回覆
50 Like 14 Dislike
SOB 都幾慘 唔覺得佢真係咁差 本身已經有一個團隊 點可能一個人諗哂戰術同訓練,好多都係俾下面做到。
曼聯買人無系統先係最大問題
edward 買 交屁 明奴 之後發現沙拿數據岩配合佢地就說服高普唔要plan A又買到JEELY 馬貼 之後再買VVD 邊奴同AB 依家睇番勁到癲
唔計賣IBE 布包皮 SLK 果啲
Balagizi U23 核心嚟
10 號踢法
睇下對次級聯賽發唔發揮到
我覺得問題係佢哋搵咗咁多個方向好唔同嘅領隊,冇乜連續性
所以我明點解有班人話唔應該炒蘇
唔撚係呀
聽日先星期四 放假未
幾時先退得休
我準備quit game
其實曼聯唔改風格都好難勁過車鏝
車鏝目標好明確 車一直都係機動性防守紀律性好 鏝就打進攻同傳控
最緊要佢地貴價買人既目的係為左贏比賽 而獌啲高層買人就係為左贏人氣
睇獌狗就係睇明星 同迪士尼啲戲一樣 受歡迎 大畢直 大cast 票房高但贏唔到最佳電影
所以要睇波 點會支持獌聯 日日就係度出lego 出呢樣出果樣周邊但大部份都同足球扯唔上關係
你平時係咪專責幫盲人
人生遊戲不想再玩了
佢會帶盲人去死
咁你死左未
佢都唔係人
係盲豬姐
台豬駁唔刀
我唔係盲人
睇人囉,真係搵左干地 ten hag哩啲緊係去到艱難時候都攬住黎比耐性揼個系統出黎,蘇b哩啲搞左幾年仲咁樣又無往績得個名叔光環唔值得

不過又咁講唔係名叔又唔會有廢蛇哩啲級數攬上身,班名叔又個個無料,希望佢地一路收皮
摩佬v92有杯都炒
終於認唔係人
多仔好狗,買英人搵水魚,根本吊高英人來賣
財富密碼
月頭定上個月屈已經踩返單車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞