[咩叫足球?獌聯話俾你聽咩叫足球] 普雷斯頓 對 利物浦 2

1001 回覆
50 Like 14 Dislike
你咁講matip都易傷啦,賣哂matip同gomez佢好唔好
同埋我唔明你停滯係講緊啲咩,我就覺得gomez優缺點都幾明顯,速度快,有啲身型啱踢高位,但係高波同領導防線方面係弱既,至於nat,擺明配置同利唔啱,都係放啦
gomez
gomez上限高好多+啱打high line
已經冇人記得Gomez全盛期叫小VVD
同大VVD兩個打老孫、夏世三呢堆
有場回防包夾睇到嘩嘩聲

FB堆咪叻仲吹到叻勁過Gomez
仲要啱啱斷完腳就想人地踢返peak既水平,痴撚線
同埋宜家啲陣式都係數字遊戲黎,落到場先知實際個場有咩戰術點企位點執行
唔覺佢仲有咩上限可言
On9
講到力子同ox唔係垃圾咁
無錯 Gomez啱踢高位
多唔多傷是旦啦 都已經係第4中堅
Gomez咁既集中力其實出去踢其他隊死撚緊

就係愛牙叻先更加想佢走 一黎佢依家有兩季 半季既德乙同英超經驗 竟然淪落做第五中堅 狀態呢啲坐多一兩年幾勁都要時間操 同埋牙叻嘅強項又難係利發揮
利既防守咁啱又需要曬佢既弱項
踢返vvd lite 8成都好j 啦
係得佢搭vvd 條防線先敢推得咁前
踢得返就好
今年之內佢都打唔返我覺得賣得
真係太多傷 如果實力都冇埋就死得
唔止啊嘛
好似有廿幾萬
兩星期人工
記住人地勁嗰時咪算囉
依家雖然回晒塘
但又肯坐後備就無所謂啦
老實講
而家既ox真係後備都嫌廢
舊年既力子都係
好似無
贏冠軍幫水貨份新約出一日半人工
力子果球咁樣入

呢張圖都幾癲
Joe Gomez vs Preston

• 119/131 (91%) passes (1st in game)
• 6/9 long passes
• 1 chance created
• 138 touches (1st)
• 8/8 aerial duels (1st)
• 9/10 duels
• 3 clearances (1st for LFC)
• 1 interception

Solid display while wearing the captain’s armband 💪

咁都花式打J
傻散老師自己都成日盲反
居然想踩道德高地屌利迷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞